Mart 2008 Haberleri

Fenerbahçe Konyaspor

Fenerbahçe Konyaspor Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Galatasaray Ankaraspor

Galatasaray Ankaraspor Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

THY artık Old Trafford stanında

THY artık Old Trafford stanında THY ve Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşması imza töreni bugün Old Trafford Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Arda'ya Londra'da özel köşe

Arda'ya Londra'da özel köşe Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Nike mağazasında özel bir bölüm ayrıldı.

Bilbao Caparros ile devam ediyor

Bilbao Caparros ile devam ediyor İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Athletic Bilbao, teknik direktör Joaquin Caparros'un sözleşmesini bir yıl uzattı.

Volkan böyle devleşti

Volkan böyle devleşti Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

20 milyon Euro çöpe gitti

20 milyon Euro çöpe gitti Efes Pilsen, Real Madrid'e boyun eğdi Euroleague'e veda etti. 2 farkla biten maçta tam 12 faul kaçarken, milyon dolarlık yatırım da karşılığını alamadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER