DÜNYADAN FUTBOL

Yerry Mina için çılgın transfer teklifi!

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la birlikte anılan Yerry Mina için Barcelona'ya çılgın bir teklif yapılacağı iddia edildi.

Yerry Mina için çılgın transfer teklifi!

Barcelona'nın ara transfer döneminde Palmeiras'tan kadrosuna kattığı Yerry Mina, yaz transfer döneminde Türk kulüplerinin gündemine gelmişti.
 
Katalan devinde yalnızca 6 maçta süre alabilen Kolombiyalı stoperin adı Fenerbahçe ve Galatasaray için geçmişti. 

Fenerbahçe yönetiminin Barça'yla olan iyi ilişkilerini kullanarak oyuncuyu kiralayabileceği konuşulurken daha sonra devreye Galatasaray da girmişti.

Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim, yaptığı açıklamada Mina'ya olan ilgilerini doğrulamıştı.

Göztepe Tolga Ciğerci'nin peşinde

Ülkesi Kolombiya'yla Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla değerini katlayan Mina ise konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Ailemle oturup sakin bir şekilde durumu analiz ettik. Şu an itibarı ile geleceğim konusunda net olarak konuşabilirim. Birkaç teklif aldım ancak Barcelona'da kalıp başarılı olmak istiyorum."

 Oyuncunun Barça'da kalacağını ifade eden bu açıklamalara rağmen Mina hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.

Son olarak Ada basınından genç stoperle ilgili gündem yaratacak bir transfer iddiası geldi. The Sun'ın okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Manchester United, 23 yaşındaki defans oyuncusu için çılgın bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Comolli kanunları

Gazete, United menajeri Jose Mourinho'nun Harry Maguire transferinden maliyeti nedeniyle vazgeçerek Mina'ya yöneldiğini iddia etti.Kırmızı Şeytanlar'ın hazırladığı iddia edilen teklifse tam 40 milyon euro.

Barça'nın 11,8 milyon euro'ya aldığı Kolombiyalının Katalan deviyle 2023 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER