BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten taraftarın tepkisine yanıt

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Belçika temsilcisi Genk'e 4-2 mağlup oldu. Bu sonuçla gruptaki üçüncü maçında ikinci yenilgisini yaşayan Beşiktaş, 3 puanda kaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Genk maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'ten taraftarın tepkisine yanıt

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü grup maçında Genk'e 4-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, üçüncü maçında ikinci yenilgisini alırken taraftarlar Şenol Güneş başta olmak üzere futbolcular ve yönetime protestolarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş maç sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi ve taraftarların tepkilerine yanıt verdi.

''BİZİM İÇİN KÖTÜ BİR SONUÇ''..."İlk yarı özellikle oyun formatı olarak düşündüğümüz şekilde oynamaya çalışırken, ilk golde taç itirazımız vardı. Rakibin karakteri hızlı hücumdu. Bunları iyi değerlendirebiliyorlar. Oyun olarak kontrollü oynamaya çalışan rakip, golle daha da kontrollü oynamaya çalıştılar. İkinci yarıda da aynı şekilde goller buldular.

İkinci yarı pozisyonlar ürettik ama basit hatalar yaptığımız goller yedik. Bizim için kötü bir oyun, kötü bir sonuç. Takım ilk yarı oyun disiplininden çok kopuktu. Rakip goller bulunca morali ve gücü arttı. Bizim isteklerimiz kontrolsüz olunca düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık."

Quaresma'dan maç sonu olay sözler! İstemiyorsanız ayrılırım

"TEPKİLERİ, SEVGİLERİ VE BEKLENTİLERİNDEN"..."Tabii, onlar üzüldüler. Üzgünlükleri, sevgilerini ve tepkilerini de abartılı kullanabiliyorlar. Bugün de öyle oldu. Sevdikleri oyunculara tepki göstermeleri, beklentilerinden."

"TESLİM OLUP, YIKILIP, SAVAŞMAZSAK''..."Bu kulüp yönetimiyle başkanıyla taraftarıyla bir bütün. Biz bir ekibiz. Kazandığımızda da, kaybettiğimizde de böyledir. Bugün hatalar benimdir.Geçmişi konuşmak yerine ne yapacağımızı konuşmak lazım. İsteğimizi, oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Eleştireceğiz, değiştireceğiz. Bunun altında kalkacağız.

Teslim olup, yıkılıp, savaşmayan bir takım olursanız büyük olamazsınız. Bu mağlubiyetten sonra daha inançlı, daha sabırlı, birlikte gitmemiz gerekiyor. Herkesin takımın başarı için çalışacağını düşünüyorum. Yanlışlar yaparsak daha kötü duruma düşeriz. Bunu yapanlara izin vermemek lazım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER