DÜNYADAN FUTBOL

Manchester City için skandal penaltı kararı!

City'nin Donetsk'i 6-0 yendiği maçta ev sahibi ekibinin kazandığı penaltı tartışma yarattı.

Manchester City için skandal penaltı kararı!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'nin Shakhtar Donetsk'i 6-0 mağlup ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibinin kazandığı penaltı atışı tartışmalara sebep oldu. Raheem Sterling'in yerde kaldığı pozisyonla penaltı kazanan Manchester City, 24. dakikada farkı 2'ye çıkardı.


Devler Ligi'nde dün akşam oynanan maçların ardından dördüncü hafta sona erdi. İngiliz devi Manchester City'nin Shakhtar Donetsk'i yendiği mücadele ise hakemin kararı büyük eleştirilere neden oldu.

STERLİNG ÇİME TAKILDI, PENALTI ÇALINDI.. Mücadelenin 24. dakikasında ceza sahasına giren Sterling kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa tam vuracağı esnada çime takıldı ve yerde kaldı. Hakem Viktor Kassai ise penaltı noktasını gösterdi.  

Futbol dünyasında son dönemde yaşanan büyük hatalara bir yenisi daha eklendi. Karşılaşmayı Manchester City,13. dakikada David Silva, 24, 72 ve 90. dakikalarda Gabriel Jesus, 48. dakikada Raheem Sterling ve 84. dakikada Riyad Mahrez'in golleriyle 6-0 kazandı.

"HAKEMDEN ÖZÜR DİLERİM"...Maç sonunda pozisyon hakkında konuşan Sterling, "Penaltı pozisyonunda ne olduğunu bilmiyorum. Bir temas hissetmedim ama düştüm. Hakemden özür dilerim" dedi.



"MILNER DA SÖYLEYEBİLİRDİ"...Pep Guardiola ise, "Sterling hakeme penaltı olmadığını söyleyebilirdi ancak geçen sene Milner da ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golümüzün nizami olduğunu hakeme söyleyebilirdi." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER