DÜNYADAN FUTBOL

Fulham'da şok eden olay! Yumruk yumruğa kavga!

Babel'in Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer olduğu Fulham'da şok eden bir olay yaşandı.

Fulham'da şok eden olay! Yumruk yumruğa kavga!

İngiliz ekibinin golcüleri Aleksandar Mitrovic ile Aboubakar Kamara'nın takımın toplu yoga dersinde yumruk yumruğa kavga ettiği ortaya çıktı.

Takımı rahatlatmak için yapılan yoga dersinde yaşanan kavga teknik direktör Ranieri'yi şoka uğrattı.İkili arasındaki gerginlik geçtiğimiz haftalarda oynanan Huddersfield maçında yaşanan penaltı kullanma tartışmasına dayanıyor.

Ne yaşanmıştı?

Huddersfield maçında Aboubakar Kamara ile Aleksandar Mitrovic, penaltı atışı için adeta kavga etti. Beyaz noktanın başına geçen isim Kamara oldu ancak sonuç beklediği gibi olmadı. Kaçan penaltıya rağmen son dakikalarda Aleksandar Mitrovic'in golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılsa da Claudio Ranieri oldukça öfkeliydi. Maç sonrasında açıklamalar yapan İtalyan menajer, penaltı vuruşunu Mitrovic'in kullanması gerektiğini söyledi ve "Kamara'dan topu Mitrovic'e bırakmasını söyledim. Ancak o beni dinlemedi. Bu gerçekten inanılmaz. Onu öldürmek istedim. Bana, kulübüne, takım arkadaşlarına ve taraftara büyük bir saygısızlık yaptı. Bu hiç doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER