SÜPER LİG

Uğur Boral'a Sivas'tan sert tepki!

Fenerbahçe'ye 42 yenilyen lider Sivasspor'da bazı futbolcular, Fenerbahçeli Uğur Boral'ın sözlerine tepki gösterdi.

Uğur Boral'a Sivas'tan sert tepki!

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 4 Mart çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarını Riva'da bulunan Futbol Federasyonu Tesisleri'nde sürdürüyor. Çanakkale'de düzenlenen bir panele katılan teknik direktör Büyent Uygun antrenmanda yer almadı. Kupa maçı öncesi Kırmızı - Beyazlı takımda sakatlığı bulunan İbrahim Dağaşan ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Erdoğan, Musa Aydın ve Faruk Bayar Süper Lig'de oynadıkları ve 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçından dersler çıkardıklarını söylerken, Fortis Türkiye Kupası'nda finale yükselen taraf olmak istediklerini ifade ettiler.

MURAT ERDOĞAN:"SON OYNADIĞIMIZ FENERBAHÇE MAÇINDAN DERSLER ÇIKARACAĞIZ"

"Haftasonu Fenerbahçe'ye karşı beklemediğimiz bir sonuç aldık. O maçtan dersler çıkartıp kupa maçına yöneldik. Biz iki kulyvarda da devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk maça en azından kaybetmemiz gereken bir maç olarak bakıyoruz. Çarşamba günü iyi bir oyunla istediğimiz skorla sahadan ayrılmak istiyoruz".

FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"

"Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız".

MUSA AYDIN:"MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYU, BU MAÇTAN İYİ BİR SKORLA AYRILMAK İSTİYORUZ"

"Son maçta basit gollerle mağlup olduk ama kupa karşılaşmasında böyle goller yemek istemiyoruz. Mücadelemizi ortaya koyup mu maçtan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz".

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER