SÜPER LİG

Tek hayali Milli Takım'da oynamak

Gaziantepspor'un golcü oyuncularından Cenk Tosun, Türk Milli Takımı'nın yeni yapılanmasında oynayamak istediğini söyledi.

Tek hayali Milli Takım'da oynamak

Tatil için geldiği Frankfurt'ta Alman Bild gazetesine konuşan Cenk Tosun, "Türkiye'de yeni yılda yeni bir başlangıç yapacağım" diyerek, Türk Milli Takımı'nda yeni yapılanmada oynayacağını söyledi.

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'e konuşan Cenk Tosun, "Türkiye'de yeni yılda yeni bir başlangıç yapacağım. Hedefim Gaziantep ve Türkiye A milli formasıyla başarılı olmak" diyerek, Türk Milli takımında yeni yapılanmada oynayacağını söyledi.

Kısa bir tatil için geldiği ailesinin yaşadığı Frankfurt'ta dinlenen Cenk Tosun'un haberde ayrıca yeni yıldan büyük umutlar beslediği belirtildi. Türkiye'ye geçen yıl kış arasında transfer olduğu Gaziantepspor'da attığı goller ve oynadığı futboluyla 'Tosun Paşa" lakabı takılan ve Türkiye A milli takımı kadrosunda yer aldığının belirtildiği haberde "Geçtiğimiz yıl ülkenin prensiydin. Bu sezonun ilk yarısında ise düşüş yaşadın, kadroya giremez oldun, bunun nedeni nedir? sorusu da yöneltildi."

SEZONUN İLK YARISINDA DÜŞÜŞ

Geçen sezon Gaziantepspor adına lig ve kupa maçlarında 14 gol attığını dile getiren Cenk Tosun, "Sezona takım olarak kötü girdik. Bazı maçlarda şanssızlık yaşadık. Düşme hattına indik. Sonra antrenör değişikliği yapıldı. Bundan bende çok etkilendim. İyi çalışmama rağmen niçin form düşüklüğü yaşadığımı bende bilmiyorum. Yedek kaldım. Fakat son maçlarda yeni hocamız Abdullah Ercan'ın gözüne girip yine takımda oynamaya başladım" dedi..

ÇOK İDDİALI

Frankfurt'a bazı işleri nedeniyle iki günlük hocasından izin alıp geldiğini belirten Cenk Tosun "Ayrıca ailemi, dostlarımı, ve yakınlarımı görmek beni çok rahatlattı, sevindirdi" diyerek, 4 Ocak'ta başlayacak olan lig maçları için Antalya'da kamp yapmak için Türkiye'ye uçarken lige iddialı başlayacağını ise şöyle dile getirdi: "Kampta çok iyi çalışıp yine ilk 11'deki yerimi garantileyeceğim. Çok hırslıyım. Bana güvenenleri mahçup etmek istemiyorum. Göreceksiniz lig ve kupa maçlarında yine fırtına gibi eseceğim. Atacağım ve attıracağım gollerle kendimi yine göstereceğim."

TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM RÜYASI

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt yapısında yetişip Alman genç milli takımlarının her kategorisinde oynadıktan sonra Türkiyle A Milli formasını giyen Cenk Tosun "Önce Gaziantep'te kadronun değişmezi olacağım. Sonrası ise Türkiye A Milli Takımı'nın başına gelen Abdullah Avcı'nın yeni yapılanmaya gittiği Türkiye A Milli Takım formasını giymek istiyorum" dediği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER