SÜPER LİG

Taner Gülleri kramponlarını astı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Taner Gülleri, futbolu bıraktığını açıkladı.

Taner Gülleri kramponlarını astı

Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden, Kocaelispor'da geçirdiği altın sezondan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle çok fazla forma şansı bulamayan Taner Gülleri, futbolu bıraktığını ilk kez Best FM'e açıkladı.

 
"Futbolu bırakmak zorunda kaldım"

Taner Gülleri, Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'e verdiği röportajda; "Talihsiz bir sakatlık yaşadım. İki kez ameliyat olmama rağmen dizim bir türlü iyileşmedi. Mecburen futbolu bırakmak zorunda kaldım. Futbolu kendi isteğimle bırakmak isterdim ancak yaşadığım sakatlıktan dolayı mecburen futbolu bırakmam gerekti. Futboldan tamamen kopmayı düşünmüyorum. Antrenörlük kursuna gideceğim. İnşallah bundan sonra antrenör olarak futbolun içinde olacağım. Umarım her şey planladığım gibi olur" dedi.

"İyileşmeden oynadım"
Futbolu bırakmaya 1 ay önce karar verdiğini belirten Taner Gülleri; "Kocaelispor'da oynadığım dönemde sol dizimde bir problem oluştu. Bu nedenle menisküs ameliyatı oldum. Ancak tam olarak iyileşmeyi beklemeden takım zor durumda olduğu için risk alarak oynamaya devam ettim. Sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldum. Zaten kısa bir süre içinde de antrenman sırasında sakatlandım. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un beklentilerini karşılayamadığım için çok üzgünüm. Elimde olmayan sebeplerden dolayı işler bu noktaya geldi. Başkanımız Göksel Gümüşdağ, futbol şube sorumlusu Kamil Dizar ve hocamız Abdullah Avcı'ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sakatlığımın her döneminde bana destek verdiler" diyerek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER