SÜPER LİG

Sivasspor'da buruk sevinç

Galatasaray'a 2-1 yenilen Sivasspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı kazanması Sivas'ta buruk sevinç yaşanmasına neden oldu.

Sivasspor'da buruk sevinç

Sivaslı futbolseverler, sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi veren takımlarını Galatasaray ile Ali Sami Yen'de yapacağı karşılaşmayı izlemek için erken saatlerde Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde toplandı.

Bu alanda Turkcell tarafından kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarlar, 90 dakika takımlarına tezahüratta bulunurken, kulakları da Beşiktaş'ın Denizlispor ile oynadığı maçtaydı. Denizli'den gelen Beşiktaş'ın gol haberleriyle üzülen Sivassporlu futbolseverler takımlarının da Galatasaray'a 2-1 yenilmesinin üzüntüsünü yaşadılar.

Futbolseverler, takımları Sivasspor'un bu skora rağmen ligi ikinci sırada tamamlayarak Türkiye'yi gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanmasını buruk bir şekilde kutladı.

Araç konvoyu oluşturan futbolseverler, takımlarına destek verdiler. Bu sırada güvenlik güçleri de geniş güvenlik önlemleri aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER