SÜPER LİG

Sivasspor gözünü F.Bahçe'ye dikti

Ziya Erdal, Fenerbahçe maçından en iyi sonuçla ayrılıp ilk yarıyı daha rahat bir şekilde kapatmak istediklerini belirtti.

Sivasspor gözünü F.Bahçe'ye dikti

Sivasspor'un genç oyuncusu Ziya Erdal, Fenerbahçe maçından en iyi sonuçla ayrılıp ilk yarıyı daha rahat bir şekilde kapatmak istediklerini belirtti.

Erdal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, devre arası kampına çok önem verdiklerini, ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamak istemediklerini kaydetti.

Geride kalan 16 haftada kötü günler yaşadıklarını, ancak Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle birlikte çıkışa geçtiklerini belirten Erdal, ''Biz gerçekten iyi bir takımız, iyi oynuyoruz, ancak talihsiz bir şekilde puan alamadık. Son 4 haftada oyunumuzu skora da yansıtmayı başardık. Konyaspor maçı 6 puanlık bir maçtı ve onu da alınca çıkışımızı sürdürdük'' ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçından da en iyi sonuçla ayrılıp ilk yarıyı daha rahat bir şekilde kapatmak istediklerini kaydeden Erdal, ikinci yarı her şeyin daha iyi olacağını belirtti.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ise ligin son haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe'den puan almak istediklerini ifade etti. Son dört haftada büyük bir çıkış yakaladıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Bekmezci, şunları kaydetti:

''Deplasmanlarda iyi puanlar aldık. Biz iyi bir takımız. Puan durumundaki yerimizden biz de memnun değiliz. Artık bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Rıza hocamız iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Takımımızda birlik ve beraberliği daha da kuvvetlendirdi. Bizi maçlara çok iyi motive ediyor. Bu hafta ligin son maçında Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Deplasmanda karşılaşacağız, zor bir maç olacak. Ama oradan puan alacağız, buna inanıyorum.''

Devre arasında Antalya'da kampa gireceklerini anımsatan Kadir Bekmezci, ''Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip, son haftalardaki çıkışımızı ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. İkinci yarı çok daha iyi yerlere geleceğimize, yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum'' açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER