SÜPER LİG

Sergio Aguero Barçalılar'ı kızdıracak

İngiltere Premier League takımlarından Manchester City'nin golcü futbolcusu Sergio Aguero, Barcelona ile karşılaştırılmak istemediklerini söyledi.

Sergio Aguero Barçalılar'ı kızdıracak

Geçen hafta Wigan karşısında ''hat-trick'' yapan Manchester City'nin Arjantinli yıldızı, üst üste alınan gollü galibiyetlerin ardından Barcelona ile karşılaştırılmalarına tepki göstererek, ''Biz Barcelona'yı düşünmüyoruz. Roberto Mancini'nin bizden istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Kendimizi iyi hissediyoruz çünkü çok fazla şans yakalıyoruz ve goller atıyoruz'' dedi.

Barcelona'nın uzun süredir aynı tarzda oynadığını ifade eden Aguero, ''Olağanüstü futbolculara sahipler, fakat bizim de yetenekli oyuncularımız var. Nasri ve ben takıma bu sezon katıldık. Fakat benzer stile sahip David Silva gibi burada daha önce bulunan oyuncular da var. Modern futbolda rahat ve yetenekli olabilmek çok önemli, biz de buna sahibiz'' diye konuştu.

23 yaşındaki Aguero, bu sezon oynanan 4 lig maçının üçünde gol atmayı başardı. Arjantinli futbolcu, Swansea'ye 2, Tottenham'a 1 ve Wigan'a 3 gol attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER