SÜPER LİG

Samsunspor'dan penaltı isyanı

Samsunspor, 21 Aralık Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Samsunspor'dan penaltı isyanı
Spor Toto Süper Lig'de ekiplerinden Samsunspor, 21 Aralık Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı.
 
 
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Ufuk Bayraktar, Valdomiro Macedo, Burak Çalık, Savaş Yılmaz, Dilaver Güçlü ve Başaran Saraçoğlu katılmadı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı. Ardından Beşiktaş maçında forma giyen oyuncular istirahate çekildi. Kırmızı beyazlı ekibin antrenmanı diğer oyuncuların yaptığı taktik çalışmayla sona erdi.

Karadeniz ekibi, yarın sabah 8.30'da karayolu ile Sivas'a hareket edecek.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Oyuncularının rakip karşısında elinden geleni yaptığına inandığını vurgulayan Yılmaz, ''Samsunspor olarak büyük takımlar karşısındaki çizgimizi, her zaman koruduk. Oyuncularımızı maçın hakkını vererek oynadığı için tebrik ediyorum. Hakemlerin kararına her zamanki gibi saygı duyuyoruz. Ancak penaltı kararı verilmemiş olsaydı evimizde Beşiktaş'ı mağlup etme şansızım çok yüksekti'' dedi.

Beşiktaş maçının kendileri için geride kaldığını ifade eden Yılmaz, ''Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçı var. Takımımız Çarşamba günü oynayacağı Sivaspor maçı hazırlıklarına bugün itibariyle başladı. Takımımız yarın sabah karayolu ile Sivas'a hareket edecek. Sivas'ta havanın aşırı soğuk olması oyuncularımızı olumsuz etkileyecek. Bu durum bizi zorlayacak ancak teknik heyet ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah Sivasspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek, ligin ilk devresini tamamlayacağız'' diye konuştu.

Samsunsporlu taraftarların Beşiktaş maçına gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini de ifade eden Yılmaz, ''Taraftarımıza bu maçta verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Beşiktaş maçında aldığımız bir puanı bizi zor günlerimizde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER