SÜPER LİG

Sağlam'dan Leonel Nunes yorumu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam gündemdeki isim Leonel Nunes'in durumu için şunları söyledi...

Sağlam'dan Leonel Nunes yorumu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmaları çerçevesinde 25 yaşındaki Arjantinli Leonel Nunes'in de ilgilendikleri oyuncular arasında olduğunu, ancak şu an net bir şeyin bulunmadığını söyledi.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini, kısa bir süre içinde bu konuyu bitirmek istediklerini söyledi.

Arjantin ekibi Independiente'de forma giyen 25 yaşındaki golcü Leonel Nunez ile ilgili soruya Sağlam, ''Arjantinli Nunez de ilgilendiğimiz oyuncular arasında ama şu anda net bir şey yok. Bir bekleyelim bakalım" diye konuştu.

Insua'nın son durumu hakkında bilgi veren Sağlam, "Insua'nın ayağında bir problemi var. Aldığı darbeden ötürü. Sıkıntılı bir durum. Bir iki hafta daha bizimle beraber olamayacak. Sürprizler zaman zaman oluyor. Bu durumu tolere edecek kalite ve alternatif var. Insua bizim için önemli oyuncu ama diğer oyuncular da önemli, bu durumu tolere edecek gücümüz var" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER