SÜPER LİG

Rijkaard'dan F.Bahçe'ye yeşil ışık!

Rijkaard’ın menajeri Perry Overeem, ünlü teknik adamın gönlünün Türkiye'den yana olduğunu söyledi.

Rijkaard'dan F.Bahçe'ye yeşil ışık!

"Oradaki futbol heyecanını Rijkaard çok iyi biliyor. Bu da kendisini fazlasıyla etkiliyor..."

Habertürk’e bu açıklamayı yapan Rijkaard’ın menajeri Perry Overeem, “Türkiye’de insanlar futbola heyecanla bağlı. Oradaki futbol heyecanını Rijkaard çok iyi biliyor. Bu da kendisini fazlasıyla etkiliyor” dedi.

Fenerbahçe’nin görüştüğü Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard’tan yeşil ışık geldi. Hollandalı hocanın menajeri Perry Overeem’a telefon ile ulaşan HABERTÜRK, genç teknik adamın Fenerbahçe’ye gelmeyi düşünüp düşünmediğini sordu. Hollandalı menajer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemde Türkiye’den bir iki kişi beni bu konu ile ilgili aramıştı. Ondan sonra başka bir temasımız olmadı. Frank Rijkaard, ‘Türkiye’de çalışmam’ demiyor. Şu an için kafamızda bir ülke belirlemedik. İtalya, İspanya, Almanya ve başka bir ülke diye bir şey yok. Rijkaard mevcut teklifleri değerlendirip en iyi şartlarda çalışmak istiyor. Kim en iyi şartı sunarsa orayı tercih edecek. Ayrıca çalışma ortamı da önemli. Plan ve projelerini yapabileceği ve yürütebileceği bir kulüp seçmek istiyor” dedi.

-RİJKAARD’I ETKİLEYEN NEDEN-

Hollandalı menajer, Frank Rijkaard’ın, gideceği ülkedeki futbol heyecanına da önem verdiğini belirterek, “Türkiye’de insanlar futbola heyecanla bağlı. Adeta maçları yaşıyorlar. Bunu hem ben hem Frank Riijkaard yakından biliyor. Dünya’da insanların futbolu bu kadar sevdiği çok fazla ülke bulunmuyor. Bu durum da Riijkaard’ı etkiliyor. Ama şu an için kesin olarak alınmış bir kararımız yok. Şartları ve teklifleri değerlendirip en uygun olanını seçeceğiz. Rijkaard gelecek sezon kesin olarak bir takımın başında olacak. Fenerbahçe veya Türkiye’de çalışmak konusuna gelince; bu tip durumların neler göstereceği belli olmaz. Neden olmasın?” sözleriyle kapıyı açık bıraktı.

Ünlü kulüpler peşinde
Futbolculuk döneminde 5 sezon Milan forması giyen Rijkaard’ın ismi yeni sezon teknik direktörleri arasında İtalyan ekibi için de geçiyor. Milan Teknik Direktörü Ancelotti’nin sezon sonu Chelsea’ye transfer olacağı, Milan’ın da Ancelotti’den doğacak olan boşluğu eski oyuncusu Rijkaard’ı getirerek doldurmayı planladığı belirtiliyor. Avrupa’nın birçok ekibinden teklif aldığı öğrenilen Rijkaard son kararını Avrupa ligleri bittikten sonra verecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER