SÜPER LİG

Özhan Canaydın'ın mezarına ziyaret

Lider Bursaspor, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Eski Galtasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın mezarını ziyaret etti.

Özhan Canaydın'ın mezarına ziyaret

Turkcell Süper Lig'de yarın kendi sahasında Antalyaspor'la karlışacak olan lider Bursaspor, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Eski Galtasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın mezarını ziyaret etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Hamitler Mezarlığı'nda bulunan mezarın başında Yeşil Beyazlı kafileye Canaydın'ın kişiliğini anlattı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularına yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kendisi çok değerli bir insan olmakla beraber, çok önemli bir spor adamıydı. Ülkemizde son dönemde kaybolmaya yüz tutmuş, sporun evrensel değerlerini yitirmiş, sporun gerçek amacının artık tamamen dışına çıkıldığı bu dönemde, büyük bir cesaretle fair-play anlayışını her ortamda uygulamaya çalışmış, özelliklede bizim neslimize örnek olmuş bir şahsiyetti. Ben kendisini çok seviyordum, çok saygı duyuyordum."

Futbolcularından Canaydın'ı örnek almasını isteyen Sağlam, merhum Canaydın'ın uygulamaya çalıştığı değerleri herkesin spor hayatına sokması gerektiğini kaydetti. Sağlam, "Allah rahmet eylesin inşallah orada rahat uyur. Bizde hepimiz dualarımızı edelim ve bu şekilde kendisine olan görevimizi yerine getirmiş olalım." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER