SÜPER LİG

Özdilek puan için mutlu ama buruk!

Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör Serdar Dayat ve Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek maçı değerlendirdi.

Özdilek puan için mutlu ama buruk!

Turkcell Süper Lig'de sahasında Antalyaspor'a 2-0 yenilen Gençlerbirliği'nde, yardımcı antrenör Serdar Dayat, karşılaşmada ofansif olarak herşeyi yaptıklarını, ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

Teknik Direktör Thomas Doll'un gelmediği karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılan Dayat, maçta 2-3 gol pozisyonlarının olduğunu, ancak bunları gole çeviremediklerini belirterek, ''Oyunda topa hakim olan, oynayan Gençlerbirliği'ydi. Rakip takım bizi sahasında karşılamak istedi. 3 kez geldiler, 2 gol attılar. Bu nedenle dikkatsizdik. Her türlü ofansif aksiyonları yaptık, ancak sonuca varamadık. Mücadelede 2-3 pozisyonumuz vardı, ancak başarılı değildik'' diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Labinot Harbuzi de maç sonrasında, Antalyaspor'un yenmek için geldiğini vurgulayarak, ''İlk yarının ilk 30 dakikasında iyi oynadık. Pozisyona girdik, ancak gole çeviremedik. İkinci yarıda da iyi oynadık. Antalyaspor yenmek için geldi. Girdiği pozisyonları değerlendirdi ve golleri buldu. Gol atamayınca kaybettik'' dedi.

Harbuzi, bir soru üzerine de Gençlerbirliği'nin iyi bir takım olduğunu ifade ederek, ''Savaşan bir takıma sahibiz. Bunun etkeni de Teknik Direktör Thomas Doll'dur. Takımda iyi bir atmosfer yarattı. Böyle devam edeceğini düşünüyorum'' diye görüşlerini açıkladı.


-ANTALYASPOR CEPHESİ-

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise maçta her iki takımın da futbol adına ortaya hiçbir şey koyamadığını söyledi.

Karşılaşma sonrasındaki toplantıda konuşan Özdilek, şunları kaydetti:

''Oynanan oyunun özeti şu; maçta her iki takım da futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadı. Pozisyon olmadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Gollerimizde de bireysel beceriler öne çıktı. Gençlerbirliği gibi diri bir takım karşısında kazanmak önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Son 3 haftayı da aynı kararlılıkta oynayacağız. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.''


-MAÇTAN NOTLAR-

-Karşılaşma sonrasında, evlilik hazırlıkları nedeniyle Almanya'ya haraket eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, basın toplantısına katılmadı.

-Maçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ankara'daki Şehit Teğmez Kalmaz İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak çeşitli kentlerden başkente gelen minikler de izledi. Başkent kulübünün sağladığı biletlerle maraton tribününde yerlerini alan minik izleyiciler, kırmızı-siyahlılara tezahüratlarla destek verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER