SÜPER LİG

Orduspor kalecisinin milli takım hayali

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un kalecisi Fevzi Elmas, Orduspor'da mutlu olduğunu söyledi.

Orduspor kalecisinin milli takım hayali
Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'da günlerinin güzel geçtiğini ifade etti.

Mor-beyazlı ekibe hizmet ettiği için mutlu olduğunu ve aynı zamanda gurur duyduğunu da belirten Elmas, şöyle devam etti:

''Futbol hayatımın güzel günlerini ve en verimli yıllarını Orduspor'da geçiriyorum. Orduspor'a geldiğim ilk günden bu yana takımımın başarısı için ter döktüm ve dökmeye de devam ediyorum. Orduspor'la Süper Lig'e çıkma heyecanı yaşayan bir kaleciyim. İnşallah takımımla Süper Lig'de de güzel günler yaşayacağız. Çok güzel ve iddialı bir takım kurduk. İnanıyorum ki takıma yeni katılan arkadaşlarımla birlikte takımımızı ilk yılımızda Süper Lig'de tutacağız. Ondan sonra başkanımızın da dediği gibi Avrupa'da oynayabilmek ve Süper Lig şampiyonu olabilmek için mücadele vereceğiz. Bu potansiyel takım arkadaşlarımda ve Orduspor'da var.''

Teknik Direktör Metin Diyadin gibi çok önemli bir hoca ile çalıştıklarını ifade eden Elmas, ''Hocamız tecrübesi ve kariyeri tartışılmaz bir kişi. Kendisiyle Süper Lig heyecanı yaşadık. İnşallah tecrübeleriyle daha güzel şeyler yapacağız'' diye konuştu.

-''ÇOK ÇALIŞIP MİLLİ TAKIMA GİRMEYİ HEDEFLİYORUM''-

Öte yandan Orduspor'da çok çalışıp milli takımda forma giymeyi hedeflediğini de söyleyen Elmas, ''Daha yaşım çok genç. Orduspor benim için de çok önemli bir fırsat. Her geçen gün daha çok çalışıp Milli Takıma girmeyi hedefliyorum. Bu konuda kendime de güveniyorum'' dedi.

Elmas, yeni sezonda kaleyi en iyi şekilde koruyacağını, rakiplerine gol fırsatı vermemeye gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER