SÜPER LİG

Makukula Sami Yen'de boş geçmiyor!

Ariza Makukula, Süper Lig'de deplasmanda çıktığı iki Galatasaray maçında da gol attı.

Makukula Sami Yen'de boş geçmiyor!

Galatasaray karşısında Manisapor'un ilk golünü atan Ariza Makukula, Süper Lig'de son 2 sezonda iki farklı takım formasıyla (Kayserispor ve Manisaspor) Galatasaray'a Ali Sami Yen Stadı'nda gol attı.

Geçen sezon Kayserispor'un Galatasaray'a deplasmanda 4-1 yenildiği maçta Kayserispor'un tek golünü atan Makukula, o maçta kendi kalesine de 1 gol atmıştı. Makukula, bu sezon da Manisaspor formasıyla Galatasaray'a deplasmanda gol atarak, Galatasaray'a karşı çıktığı 2 deplasman maçında da gol kaydetmiş oldu.

MANİSASPOR BERABERE KALMAYAN TEK TAKIM
Süper Lig'de bu sezon oynadığı ilk 12 maçta 5 galibiyet, 7 yenilgi alan Manisaspor hiç berabere kalmadı ve ilk 12 haftada berabere kalmayan tek takım oldu.

Galatasaray ise bu sezon Süper Lig'de oynadığı 12 maçta sadece 1 kez (Fenerbahçe maçı) beraberlik yaşadı. Galatasaray Süper Lig'de en az berabere kalan 3 takım (Manisaspor 0 beraberlik, Galatasaray ve B.Belediyespor 1 beraberlik) arasında yer alıyor.

İLK KEZ 12. HAFTADA GALİP GELDİLER!
Süper Lig'deki 5.sezonunu yaşayan Manisaspor, 12.haftada oynadığı maçlarda ilk kez bu sezon galip geldi.

Süper Lig'deki ilk sezonunda 2005-06 sezonunun 12.haftasında evinde Ç.Rizespor ile 1-1 berabere kalan Manisaspor, 2006-07 sezonunun 12.haftasında ise Bursaspor'a deplasmanda 4-0 yenilmiş, 2007-08 sezonunun 12.haftasında yine Bursaspor ile bu kez evinde 1-1 berabere kalmış ve geçen sezonun 12.haftasında sahasında Gaziantepspor'a 3-0 mağlup olmuştu. Manisaspor, bu sezonun 12.haftasında ise deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 yenmeyi başardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER