SÜPER LİG

Makukula gol krallığı için ne dedi?

Kayserispor formasıyla gol krallığına ulaşan ve sezon başında Manisaspor'a gelen Ariza Makukula, şunları söyledi.

Makukula gol krallığı için ne dedi?

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş'tan puan almayı hedeflediklerini belirterek, ''Yeni bir seri yakalamak istiyoruz'' dedi.

Manisaspor, 16 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürüyor.

Hikmet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda göze çarpan bir değişim içerisinde olduklarını, bu olumlu havayı Beşiktaş maçında da devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Beşiktaş maçının, rakip taraftarların yarattığı güçlü atmosferde zorlu geçeceğini, ancak mutlaka puan almak istediklerini dile getiren Karaman, şunları söyledi:

''Takım olarak disiplinden, taktiksel anlayıştan taviz vermeden, mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya koymak istiyoruz. İçeride kaybettiğimiz Kayserispor maçından sonra Beşiktaş maçı bizim için çok önemli bir hal aldı. Mutlaka puan almamız gerekiyor. Tabi ondan öncesinde de iki hafta galibiyetimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk, ama Kayseri maçını kaybedince o seri bitti. Şimdi yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Bu da Beşiktaş maçı ile başlayacak inşallah. İyi hazırlandık. Milli maç arasını da iyi değerlendirdik. Oradan puan alacağımıza inanıyoruz.''

-ARİZA MAKUKULA-

Süper Lig'de geçen sezon Kayserispor formasıyla gol krallığına ulaşan ve sezon başında Manisaspor'a gelen Ariza Makukula ise kendisinin gol atıp atmamasının değil, takımın kazanmasının önem taşıdığını ifade etti.

Makukula, şöyle konuştu:

''Başkası atsa da olur, ama önemli olan takımın kazanması. Benim kendimde gördüğüm hiçbir eksiklik yok. Şunu da söyleyebilirim, burada inanılmaz motive olmuş durumundayım. Zaten hocamız geldiğinden beri üç maç oynadık, bu üç maçın ikisini aldık. Ne yazık ki Kayserispor maçını kaybettik. Takım olarak iyi çalışıyoruz hocamız bizi iyi motive ediyor. İnşallah Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılacağız.''

Bu arada, Altınordu ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Yiğit Gökoğlan'ın Beşiktaş maçında oynayabileceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER