SÜPER LİG

Makakula Rijkaard'ı pişman edecek

Manisaspor'un Portekizli yıldızı Ariza Makukula Trabzon ile hesap kapattığını sırada ise Galatasaray ve Rijkaard olduğunu söyledi...

Makakula Rijkaard'ı pişman edecek

Kendisi hakkında olumsuz konuşmalar yapan Trabzon Başkanı'na cevabı verdiğini belirten Arıza Makukula, "Anlaşmamıza rağmen beni reddeden G.Saray'ın hocası dahil beni küçük gören herkes pişman olacak" dedi.

Manisaspor'un Portekizli yıldızı Ariza Makukula Trabzonspor'a 2 gol atarak geçen sene bıraktığı yerden devam etti.

Vatan'ın haberine göre geçen yılın 'gol kralı' "Burada kapatılması gereken hesaplar var. Öncelikle Trabzon ve başkanı ile hesap kapattım. Sırada beni istemeyen Rijkaard var" diye konuştu.

Transfer sezonunda adı Trabzonspor'la anılan ama yapılan uzun pazarlıklar sonucu Benfica'dan alınamayan Makukula "Duydum ki Trabzonspor Başkanı benim için 'Güçsüz.. Bizde oynayamaz.. Geçen seneki gibi gol atamaz' diye konuşuyormuş.. Gereken cevabı geçen hafta almıştır sanırım. Hem güçlü hem de golcü olduğumu görmüştür. Kendimi yeniden kanıtlamam gerekiyorsa bunu tekrar yapacağım. Kimseden bir çekincem yok. Beni almayanların pişman, alanların mutlu olacağı bir sezon geçireceğim.

'PİŞMAN OLACAKLAR'

Türkiye'de sadece Trabzonspor ile hesabım yok. Beni son güne kadar oyalayan Kayserispor ve beni G.Saray kulübüyle anlaşmama rağmen reddeden Frank Rijkaard ile de karşılaşacağız. Herkes oturup düşünecek. Beni küçük görenler, beğenmeyenler, 'Gene yıl şanstı' diye düşünenler pişman olacaklar" ifadelerini kullandı.

Manisa ile çıkışa geçeceklerini ve önlerindeki iki iç saha (Sivas, Kayseri) maçını kazanacaklarını iddia eden Makukula "Arkadaşlarım ve ben bir bütün oluşturup, bir takım gibi oynayacağız. Neleri yapabileceğimizi biliyoruz. Geçen yıl Kayseri'nin yaptığını bu sezon Manisa ile yapabiliriz. Küçük görülen ama aslında güçlü bir takımız. Her maçın ayrı bir önemi var bizim için" diye konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER