SÜPER LİG

Leo Franco bedelsiz geliyor

De Sanctis ile yollarını ayrımaya kesin karar veren Galatasarayi bir süredir görüştüğü Atletico Madrid kalecisi Leo Franco'yla prensipte anlaştı.

Leo Franco bedelsiz geliyor

Galatasaray Leo Franco transferini bitiriyor. 2004-2005 sezonundan bu yana Atletico Madrid'de forma giyen Arjantinli kaleciyle bir süredir görüşen sarı kırmızılı yönetimin transfer komitesi, İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran'da dolacak başarılı kaleciyi bonservis bedelsiz olarak renklerine bağlayacak.

İspanya'da yayın yapan AS gazetesi de bugün bu transferin gerçekleşmek üzere olduğunu doğruladı. Gazete, taraflar arasındaki görüşmelerin iyice ilerlediğini ve Leo Franco'nun, Galatasaray ile önümüzdeki günlerde üç yıllık sözleşme imzalanmasının beklendiğini yazdı.

Normalde 6 milyon avro
Atletico Madrid formasıyla 5 sezonda toplam 151 maça çıkan Leo Franco, bu maçlarda kalesinde toplam 157 gol gördü. 2003-2006 yılları arasında 5 kez Arjantin milli takımı forması da giyen 25 yaşındaki kaleci, Madrid ekibinden önce Real Mallorca'da forma giyiyordu.

Sarı kırmızılı ekibin bonservissiz olarak getireceği 1.88 cm boyundaki Leo Franco'nun pazar fiyatının 6 milyon avro civarında olduğu kaydediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER