SÜPER LİG

Kayseri Mido bombasını patlatıyor

Kayserispor, sezonu West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mido'nun bonservis bedeli için pazarlığa oturdu...

Kayseri Mido bombasını patlatıyor

Forvet transferini Avusturya kampında bitirmek isteyen Kayserispor, Middlesbrough'un Mısırlı yıldızı Mido'nun transferini gerçekleştirmek için İngiltere'ye çıkarma yaptı.

Ariza Makukula transferinden sonuç alamayan Kayserispor, çıtasını daha da yükseltmek istiyor.

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu Premier Lig'de West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mido'nun bonservis bedeli için pazarlığa oturdu. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Mısırlı golcününün transferinin bir iki gün içinde gerçekleşebileceğini söyledi.

Miraboğlu Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda ve üst düzey liglerde forma giyen, asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido'nun transferinde sona yaklaştıklarını, kulüp menajerinin halen İngiltere'de olduğunu belirtti.

Şaban Miraboğlu, "Mısır Milli Takımı'nın da 51 kez formasını giyen, 27 yaşındaki Mido'nun transferi için Middlesbrough kulübüyle iki gündür pazarlıklarımız sürüyor. Bu oyuncunun borservisi için İngiliz ekibinin önerdiğimiz rakama gelmesini bekliyoruz. Sanıyorum Avusturya kampımız bitmeden önce bu oyuncuyu renklerimize katarız" dedi.

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan Mido, Mısır Milli Takımı formasıyla da 51 maçta 19 gol kaydetti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER