SÜPER LİG

Karcemarskas sezonu kapattı

Gaziantepspor, hazırlıklarını sürdürürken, Karcemarskas'ın sezonu kapattığı belirtildi.

Karcemarskas sezonu kapattı
Süper Lig'in 33. haftasında pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarını sürdürürken, Karcemarskas'ın sezonu kapattığı belirtildi. 
 
 
UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak isteyen takımın hedefi kalan 2 maçı da kayıpsız atlatmak olacak.

Kırmızı-siyahlılar, Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çalışmalarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Futbolcular antrenmanın ana bölümünde koordinasyon hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi açıklama yapan Tolunay Kafkas, zorlu Manisaspor maçını da kayıpsız kapatarak Avrupa yolunda önemli bir virajı daha atlattıklarını belirterek, ''Çok zor bir maçı kazandık, çok iyi bir takıma karşı kazandık. Tabi onun mutluluğu var. Çok da büyük efor sarf ettik. Kayserispor'un kazanması herkesi gerdi. Aynı şekilde Manisaspor'da mücadelesi yüksek temposu yüksek bir maç oldu'' dedi.

Ligin üst sıralarında son iki haftada her türlü değişikliğin olabileceğine işaret eden Kafkas, şöyle devam etti:
''Şimdi ilk altı belli. Fakat bu ilk altıdaki birinci, ikinciyi saymıyorum. Üçüncülük, dördüncülük, beşincilik ve altıncılık. İki zor maçımız kaldı. Kayserispor, Beşiktaş ve Bursaspor üçüncü de olabiliriz altıncı da. Böyle bir fikstür var karşımızda. Bu hafta da ligin iddialı ve iyi takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Ben hak edenin iyi oynayanın kazanmasına diliyorum. Biz kalan 2 maçı galip bitirmek istiyoruz. Üçüncülük sadece bizim elimizde değil. Sonuç ne olursa olsun Avrupa bizim hedefimiz. Gelecek yıl daha büyük bir atılım yapmayı bekliyorduk, ama sezon böyle oldu.''

-KARCEMARSKAS SEZONU KAPATTI-
Bu arada, Gaziantepspor'un başarılı kalecisi Karcemarskas'ın sakatlığı nedeni ile sezonu kapattığı öğrenildi.

Manisaspor maçının son dakikalarında ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Karcemarskas'ın serçe parmağına yakın bir yerde küçük bir kırık tespit edildiği, futbolcunun tedavisinin 2-3 hafta süreceği bildirildi. Kayserispor maçında kaleyi Eray koruyacak.

Orta saha oyuncusu Hürriyet'in ise hafif sakatlığı bulunduğu, durumunun maç saati netleşeceği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER