SÜPER LİG

Kara Kartal'da Luis Figo dönemi!

Schuster'den boşalan koltuğa geçici olarak Tayfur Havutçu'yu oturtan Beşiktaş, yeni sezonda Luis Figo'yu getiriyor...

Kara Kartal'da Luis Figo dönemi!

Beşiktaş'ta gelecek sezon futbol direktörlüğü görevini Portekiz'in efsanevi ismi Luis Figo'nun yapacağı iddia edildi 
 
 
Deneme

Beşiktaş'ta Luis Figo devri başlıyor. Yıldırım Demirören'in Portekiz'in Porto Santo adasında yapacağı turistik yatırımda ortaklarından biri olan Luis Figo'nun gelecek sezondan itibaren Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevine soyunacağı iddia edildi.

Portekiz basınında yer alan iddiaya göre şu anda Inter'in teknik heyetinde görev yapan Figo, siyah-beyazlı ekipte çok daha aktif bir görevde olacak.

Figo, yeni teknik direktör getirilmesinde ve yapılacak transferlerde de sorumluluk üstlenecek. Figo, Beşiktaş'ın transferden sorumlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacak.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, özel jetini Christiano Ronaldo'ya tahsis etti.

Çarşamba günü Portekiz'in Porto Santo adasında, Figo, Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes ve belediye başkanı Roberto Silva ile bir araya gelen Demirören, daha sonra akşam 22:00 sıralarında Cristiano Ronaldo ile birlikte adadan ayrıldı.

Ronaldo'yu özel jetiyle Madrid'e bırakan Demirören daha sonra İstanbul'a döndü.

DİĞER ÜNLÜ ORTAK KİM?[page_end]

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, menajer Jorge Mendes ve Madeira özerk bölgesi yöneticisi belediye başkanı Roberto Silva arasında geçen yatırım görüşmesinin detayları ortaya çıkıyor.

Ronaldo ile ortak olacak tek Türk Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören değil. Demirören ile birlikte 5 yönetici daha bulunuyor. Projenin ayrıntıları Mayıs ayında ortaya çıkacak.

Belediye Başkanı Silva, Türk yatırımcıların ismini vermekten özenle kaçındı. Kumunun şifalı olduğu iddia edilen adada yapılacak yatırımın bir bakıma sağlık yatırımı da olacağı kaydedildi.

Portekiz'in eski ünlü oyuncusu Figo da 50 ila 70 milyon euro civarında olacağı tahmin edilen yatırıma ortak olacak. Otel ve lüks villalardan oluşacak olan site Calheta bölgesinde inşa edilecek.

Bu arada Ronaldo, Porto Santo'nun kumlarının iyileşmede etkili olduğunu belirterek, Madrid'e dönerken yanında doğum yeri olan adadan bir miktar kum da götürdü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER