SÜPER LİG

İşte Bursaspor'un yeni gurbetçisi!

Bursaspor, Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav takımında oynayan Türk asıllı Avustralyalı oyuncu Kerem Bulut ile kiralık olarak anlaştı.

İşte Bursaspor'un yeni gurbetçisi!
Avustralya basınında çıkan habere göre; Bursaspor, Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav takımında oynayan Türk asıllı Avustralyalı oyuncu Kerem Bulut ile kiralık olarak anlaştı...

Sezon sonunda bonservisinin almak için opsiyonlu bir anlaşma yapıldığı belirtiliyor. Avustralya U-21 takımında oynayan ve 14 maçta 10 golü bulunan Bulut'un menajeri Mick Hickman, yaptığı açıklamada, 'Kerem ile Almanya'dan da ilgilenen kulüpler var. Türkiye'de başarılı olacağını düşünüyorum' dedi.

Avustralya basınında çıkan haberlere göre; Çek Cumhuriyeti'nin güçlü takımlarından Mlada Boleslav forması giyen Türk asıllı Avustralyalı forvet, Bursaspor'a imza atmak üzere.

19 yaşındaki oyuncunun menajeri Mick Hickman, ayrıca Almanya Bundesliga'dan bazı takımların da genç oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı. Ancak Avusturalya basınında çıkan haberlerde; Bulut'un Bursaspor'a transferinin neredeyse kesin olduğu yazıldı.

NSWIS takımının alt yapısından yetişen Kerem, henüz 16 yaşındayken ülkenin güçlü takımlarından Sıdney'e transfer oldu. Bir sezon kiralık olarak AIS forması giyen Kerem, iki sezon önce Sıdney FC'den Mlada Boleslav'a transfer oldu. Burada dil sorunu yaşadığını ifade eden Kerem, sadece 15 maçta forma şansı bulurken 2 gole imza attı. Avustralya 17 yaş altı milli takımında ise 5 kez forma giyip, bu maçlara 5 gol sığdıran Bulut, 20 yaş altı milli takımında da 14 kez görev yapıp 10 gol attı.

19 Yaş Altı Asya Futbol Şampiyonası'nda attığı yedi golle gol kralı olan Kerem, 18 yaşındayken Sdney'de sokak çetelerince düzenlenen şiddet olaylarına karışmakla suçlanmış ve mahkemeye çıkmıştı.

Boleslav takımında 15 maçta sadece 2 golü bulunan Kerem Bulut, 1992 doğumlu ve 1.86 cm boyunda.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER