BAŞAKŞEHİR

İşte Arda Turan'ın 16 maç ceza almasının nedeni!

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında Sivasspor maçında neden olduğu olaylardan dolayı Arda Turan'ın 16 maç ceza almasına neden olan sözler ortaya çıktı.

İşte Arda Turan'ın 16 maç ceza almasının nedeni!

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında Sivasspor maçında neden olduğu olaylardan dolayı PFDK tarafından 16 maçla cezalandırılan Arda Turan, FIFA talimatları nedeniyle futbol hayatını hangi ülkede sürdürürse sürdürsün bu cezasını çekecek. Başakşehehir'in bu cezaya ilişkin tahkime başvurması bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında Sivasspor maçında neden olduğu olaylardan dolayı PFDK tarafından 16 maçla cezalandırılan Arda Turan, FIFA talimatları nedeniyle futbol hayatını hangi ülkede sürdürürse sürdürsün bu cezasını çekecek. Başakşhehir'in bu cezaya ilişkin tahkime başvurması bekleniyor.

Arda Turan'ın cezası Avrupa basınında manşetlerde

ARDA'DAN HAKEME ÖLÜM TEHDİDİ : Sporx'in haberine göre Arda Turan'ın cezasının katlanmasının sebebi ise hakeme yönelik "şerefsizler" demesi ve bunla yetinmeyerek tekrar hakemin yanına gidip "Hepinizi öldürmek lazım" cümlelerini kullanması olduğu belirtildi. Yaşar Kemal Uğurlu'nun TFF'ye gönderdiği raporda bu ibarelere yer vermesi Arda Turan'ın cezasının artıran etkenler oldu.

Arda Turan'a ağır ceza!

.

Yorumlar
TREND HABERLER