SÜPER LİG

Hagi'den Arda Turan ile ilgili şok talep

Önümüzdeki yılın hesaplarını daha şimdiden yapan Hagi'nin Arda Turan ile ilgili Adnan Polat'tan şok bir talepte bulunduğu iddia edildi...

Hagi'den Arda Turan ile ilgili şok talep

Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan, ama geçtiğimiz sezondan beri hem performansı hem de taraftarla ilişkisi yerlerde sürünen Arda Turan'ın Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi tarafından gözden çıkarıldığı iddia ediliyor.

Takvim'in haberine göre kulüp başkanı Adnan Polat ile görüşen Rumen teknik adam, Arda'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Ancak kendini işine veremiyor. Oysa bir kaptanın daha farklı ve toparlayıcı olması gerekir. Arda'dan fazla bir şey beklemiyorum. Takım içinde oyun planlarımı Arda'nın üzerine kurmam mümkün değil. Kendisinden birşey beklemiyorum. Çünkü sonradan hayal kırıklığına uğrayabilirim. Benim kaptanım takımı yarı yolda bırakmamalı" dedi.

"Gelecek sezon için planlarımı Arda'sız bir Galatasaray üzerine yapıyorum. Bu nedenle kendisini isteyen kulüplerle görüşübelirsiniz" ifadelerini kullanan Hagi'nin sözleri karşısında şaşıran Adnan Polat'ın Rumen hocaya bu durumu yönetimle görüşeceğini söylediği öne sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER