SÜPER LİG

G.Saray'ın hedefindeki sürpriz isim

Galatasaray'ın, Belçika'nın Anderlecht ekibinde forma giyen golcü futbolcu Tom De Sutter için 6 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

G.Saray'ın hedefindeki sürpriz isim

Savunma ve hücum bölgesine birer oyuncu transfer etmek istediği bilinen Galatasaray, Anderlecht'ten Tom de Sutter'ı kadrosuna katmak istiyor. Belçika basınının iddiasına göre, sarı-kırmızılı ekip 24 yaşındaki golcü için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.

Galatasaray'ın devre arasında transfer etmek için yakından ilgilendiği belirtilen Anderlecht'in golcü futbolcusu Tom De Sutter'in transferi için bir iddia da Belçika medyası tarafından ortaya atıldı.

Het Laatste Nieuws'un haberine göre, Galatasaray'ın Anderlecht'e De Sutter için 6 milyon avro önereceği ileri sürüldü. Daha önceden devre arasında hiçbir oyuncularını göndermeyeceklerini açıklayan Anderlecht yönetminin, bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

1,92 boyundaki Tom De Sutter, 2006-2008 yılları arasında Belçika'nın Cercle Brugge forma giydi ve burada gösterdiği performansla yıldızı parladı. Ocak 2008'de diz bağlarından biri yırtılan forvet oyuncusu yaklaşık altı ay sahalardan uzak kalmıştı.

24 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz yıl Ocak ayı transfer döneminde Cercle Brugge'den Anderlecht'e transfer olmuş ve Anderlecht formasıyla çıktığı 20 maçta 11 kez fileleri havalandırmıştı.

-Goal.com-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER