SÜPER LİG

G.Saray'da Torje operasyonu başladı

Ara dönemde kadrosuna takviye yapmak isteyen G.Saray'da Hagi hafta içi gizlide Romanya'ya giderek transfer görüşmesi yaptı...

G.Saray'da Torje operasyonu başladı

Hafta içerisinde gizlice Bükreş'e giden Hagi, Dinamo Bükreş forması giyen Torje'nin menaceri Opria'yla masaya oturdu. Rumen teknik adam, aynı gün İstanbul'a döndü.

Devre arasında kadrosunu takviye edip, Türk Telekom Arena'da fırtına gibi esmeyi hedefleyen Galatasaray, dört koldan transfer harekatı başlattı.

Adnan Polat'ın transferde tek yetkili ilan ettiği Hagi, hafta içerisinde bilinmeyen bir günde gizlice ülkesine gitti. Burada, Dinamo Bükreş'in sağ kanat oyuncusu Gabriel Torje için temaslarda bulunan Rumen teknik adam, genç yıldızın menaceri Crissties Opria'yla görüştü.

Opria, Torje'nin Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Wolfsburg tarafından takip edildiğini söylerken, "Almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Torje ocak ayında kesin olarak Romanya'dan ayrılacak" dedi.

Genç yıldızın kulübüyle 2013 yılına kadar olan mukavelesinde, istediği takdirde gitmesine izin verileceği yönünde bir madde olduğu öğrenildi.

Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve Torje'nin Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Hagi, aynı gün akşam saatlerinde İstanbul'a geri döndü.

Kimdir?

Adı: Gabriel Torje
Doğum tarihi: 22.11.1989
Doğum yeri: Timişoara-Romanya
Mevkii: Sağ kanat
Oynadığı takımlar: CFR Timişoara, FC Timişoara, Dinamo Bükreş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER