SÜPER LİG

G.Saray kaleci transferinde imzayı atıyor

Galatasaray'ın İtalyan kulübü Lazio ile Fernando Muslera-Lorik Cana takasında anlaştığı öne sürüldü.

G.Saray kaleci transferinde imzayı atıyor
Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'ın İtalyan kulübü Lazio ile Fernando Muslera-Lorik Cana takasında anlaştığı öne sürüldü. 
 
 
Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'ın, İtalyan kulübü Lazio ile Fernando Muslera-Lorik Cana takasında anlaştığı, transferin oyuncuların "Evet" demesine bağlı olduğu ileri sürüldü.


İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden ''Il Corriere dello Sport''un haberine göre, Galatasaray yöneticilerinden Ali Gürsoy'un, İtalya'nın başkenti Roma'da, Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito ile geçen cuma birtakım görüşmeler yaptığı ve Uruguaylı 24 yaşındaki kalecinin transferinin belli bir aşamaya geldiği belirtildi.

Transferde gelinen aşamada kulüplerin anlaştığı, bu noktadan sonra takasta kullanılacak Arnavut futbolcu Lorik Cana ile Fernando Muslera'nın, bu transfere yeşil ışık yakmasının transferi gerçekleştireceği kaydedildi.

Haberde, Muslera'nın transferinde mutlu sona yakın olduğu ifade edilen Galatasaray'da yönetici Ali Gürsoy'un, Roma'daki temaslarının ardından İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yıldız futbolcu Jose Antonio Reyes'in durumunu konuşmaya gittiği, buradan tekrar Roma'ya döneceği yazıldı.

Gazetedeki haberde, Gürsoy'un Roma'ya dönüşünde Lazio Başkanı Lotito ile bir görüşme daha yapacağı, bu görüşmeye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın da katılabileceği öne sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER