SÜPER LİG

G.Saray aradığı isimleri İtalya'da buldu

Galatasaray'ın transferde rotası Roma oldu. Kaleye Doni, forvete Vucinic takviyesi düşünen sarı-kırmızılılar, sona geldi..

G.Saray aradığı isimleri İtalya'da buldu

Galatasaray'ın transferde son durağı İtalya oldu. Roma'nın 1 numarası Alexander Doni ve forveti Mirko Vucinic listedeki isimler. Yönetici Ali Gürsoy, bu iki transferi bitirmek için Roma'nın yolunu tutarken, İtalyan kulübünün idarecileri ile masaya oturduğu ve pazarlıklarda sona geldiği öğrenildi.

Roma'nın golcüsü Vucinic'in yüksek bonservisi Galatasaray'ı düşündürüyor. Ancak geçen sezonu 10 gol, 2 asistle tamamlayan 27 yaşındaki Karadağlı forvetin "Roma'daki geleceğim belirsiz" sözleri, transferi olası kılıyor. Doni için de cevap bekleniyor. Bu iki oyuncunun alternatifleri de hazır. Vucinic'ten olumlu yanıt alınamazsa, Djibril Cisse gündeme gelecek. Panathinaikos'ta yeniden doğan Fransız forvet de sarı-kırmızılı kulübe sıcak bakıyor.

DROGBA SEFERİ PAZARTESİ
Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Nestor Fernando Muslera da listede yer alıyor. Ligi 5. bitiren ve Avrupa Ligi bileti alan mavi-beyazlıların Serie A'nın en az gol yiyen 2. takımı olmasını sağlayan Muslera, 1 milyon 600 bin Euro kazandığı Lazio ile yaptığı sözleşme uzatma pazarlıklarından sonuç alamadı.

Bir diğer Galatasaraylı yönetici Adnan Öztürk ise Pazartesi günü Londra seferine çıkacak. Öztürk, Chelsea ile son pazarlıkları yaparak, Didier Drogba'yı Galatasaray'a kazandırmaya çalışacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER