SÜPER LİG

Gökhan Gönül 1'e 10 kazandıracak

Barça, Tottenham ve Milan'ın takip ettiği, Alves ve Cafu ile kıyaslanan Gönül, yuvada kalsa da gitse de sezon sonunda kazanan yine F.Bahçe olacak

Gökhan Gönül 1'e 10 kazandıracak

F.Bahçe, 13 Temmuz 2007'de sözleşme imzaladığında Gökhan Gönül ismini Türkiye'de bilenlerin sayısı belki de bir elin parmaklarını geçmezdi.

G.Birliği OFTAŞ'ta oynayan Gökhan'ı İlhan Cavcav'ın elinden 1.4 milyon euroya kaptığı Gökhan Gönül'ün adını aradan geçen 4 yılda bütün Türkiye ezbere biliyor, Avrupa ise dilinden düşürmüyor.

Milli futbolcuyu Barcelona izliyor, Tottenham ve Milan talip, Alves ve Cafu ile kıyaslanıyor.

20 MİLYONA BİLE ÇIKABİLİR
BU işten en karlı çıkan takım ise hiç kuşkusuz F.Bahçe. Başkan Aziz Yıldırım, Cavcav'dan 1.4 milyon euroya aldığı Gökhan'ın bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Yani Yıldırım, 1 koyup 10 alacak.

Avrupa kulüpleri Gökhan Gönül'ü transfer etmek için Fenerbahçe ile masaya oturduklarında açık artırma 15 milyon eurodan başlayacak. Barcelona, Milan ve Tottenham arasındaki Gökhan rekabetinde rakamların 20 milyon eurolara ulaşması bekleniyor.

ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
Gökhan Avrupa'ya giderse, diğer futbolculara da ilham kaynağı olacak. Milli futbolcu, F.Bahçe'de kalırsa da Sarı-Lacivertli kulüp Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden biriyle Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkmanın rahatlığını yaşayacak.

TAPUSU 3 YIL DAHA FENER'DE
Gökhan Gönül, F.Bahçe ile ilk sözleşmesini 2007 yılında imzaladı. Yıldız futbolcu, kısa sürede yıldızlaştı, milli takıma kadar yükseldi. Sarı-Lacivertli yönetim sözleşmesi 2011'de sona ermesine karşın 2009'da Gökhan ile yeniden masaya oturdu ve 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Gökhan'ın F.Bahçe ile sözleşmesi 2014 yılına kadar uzatıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER