SÜPER LİG

Gaziantepspor'da büyük değişim

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, görevinden istifa etti. Kırmızı-siyahlı kulübün yönetimi takımın başına Hikmet Karaman'ı getirdi.

Gaziantepspor'da büyük değişim
İNTERNETSPOR/ Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, görevinden istifa etti. Kırmızı-siyahlı kulübün yönetimi takımın başına Hikmet Karaman'ı getirdi.
 
 
Yeni sezona Tolunay Kafkas ile başlayan, ancak özellikle Avrupa kupasında arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Kafkas'ın görevine son vererek yola Abdullah Ercan ile devam etme kararı alan Gaziantepspor, genç çalıştırıcı döneminde de aradığı başarıyı bir türlü yakalayamadı.
 
 
Dün Başkan İbrahim Kızıl'ın, İstanbul'da Hikmet Karaman ile görüşmesinden sonra bunu duyan Abdullah Ercan istifasını verdi.
 
 
Kızıl -Karaman flörtü

Gaziantepspor'da kötü gidişatın faturası Abdullah Ercan'a kesildi. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın, Ercan'dan memnun olmadığı ve yeni arayışa geçtiğini, bunun içinde Hikmet Karaman ile görüştüğü idida edildi.

Dün Hikmet Karaman ile temas kurduğu ve teklif yaptığı iddia edilen İbrahim Kızıl'ın, bu teknik adamdan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Görüşmenin gizli kalmasını istediği belirtilen Kızıl'ın, Hikmet Karaman'ın kesinlikle Gaziantepspor'un başında görmek istediği öğrenildi.

İSTİNYE PARK'TA BULUŞTULAR
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl Hikmet Karaman ile dün ikinci görüşmesini akşam saatlerinde İstinye Park'ta gerçekleştirdiği öğrenildi. İbrahim Kızıl'ın Hikmet Karaman ile görüşmesi konusunda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de aracı olduğu iddia edildi.

-KARAMAN GELDİ-

Kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl, yaptığı açıklamada, Abdullah Ercan'ın yönetime sunduğu istifasını kabul ettiklerini, bunun üzerine Hikmet Karaman'la görüşmelere başladıklarını ve başarılı teknik adamla her türlü konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Kızıl, teknik direktör Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık anlaşma yaptıklarını, Karaman'ın Sivasspor maçına takımın başında çıkacağını dile getirdi.

Ali Budak - Gaziantep27 Gazetesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER