SÜPER LİG

G.Antepspor'dan transfer bombası

Gaziantepspor'un Bulgaristan'ın Levski Sofya takımında forma giyen Garra Dembele'ye transfer etmek istediği öne sürüldü.

G.Antepspor'dan transfer bombası

Gaziantepsporlular.com'da yer alan habere göre; Gaziantepspor'da gündemde Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya takımının Fransız golcüsü Garra Dembele var.


Türkiye'de bir çok takımın gündemene gelen Dembele bu sezon Levski forması ile 14 maçta toplam 17 gol atarak tüm dikkatleri üzerinde topladı. Gaziantepspor Külüp başkanı İbrahim Kızıl bu oyuncuyu listesine alarak yakından takip ediyor.

Süper Ligi'nin devre arasında Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın futbolcular ile igili raporunu bekleyen Kızıl'ın, devre arasında 24 yaşındaki Garra Dembele için harekete geceçeği öğrenildi.

Garra Dembele kimdir?
21 Şubat 1986 Gennevilliers doğumlu olan Garra Dembele futbola Auxerre'nin genç takımında başladı. 2007 yılında Fransa ikinci ligi takımlarından FC Istres ve Danimarka 1. Lig takımlarından AGF Aarhus'da kiralık olarak oynadı. Kiralık olarak gittiği takımlarda pek parlak bir dönem geciremeyen Garra Dembele 2008 yılında Yunanistan temsilcisi F.C.Pierikos'a transfer oldu. Burada sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak 23 maçta 4 gol kaydetti. Pierikos'ta başarılı geçen sezon ile birlikte 2010 yılında önce Lokomotiv Plovdiv forması, daha sonra Levski Sofya formasını giydi. Dembele Plovdiv forması ile 14 maçta 5 gol, Levski Sofya forması ile 14 maçta 17 gol kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER