SÜPER LİG

G.Antepspor kötü gidişe 'dur' diyecek!

Mehmet Kızıl, ligdeki kötü gidişe ''dur'' demek için yönetim, futbolcu ve taraftarın bir bütün olması gerektiğini savundu.

G.Antepspor kötü gidişe 'dur' diyecek!
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında, 3 Aralık Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
 
 
Çalışmalarına Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Abdullah Ercan nezaretinde devam eden kırmızı-siyahlı futbolcular, bugünkü antrenmana ısınma koşusu ve egzersiz hareketleriyle başladılar.

Daha sonra minyatür kale ve dar alanda çift kale çalışmaları yapan futbolcular, ardından da çift kalede maç yaptılar.

Sakatlıkları nedeniyle uygulanan tedavi programları devam eden Dany Nounkeu ve Bekir Ozan Has ile hasta olan kaleci Eray Birniçan'ın katılmadığı idmanı, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, çalışma esnasında yaptığı açıklamada, ligdeki kötü gidişe ''dur'' demek için yönetim, futbolcu ve taraftarın bir bütün olması gerektiğini savundu.

Kızıl, Samsunspor maçı öncesi taraftarlara destek çağrısında bulunarak, ''Takımımıza olan güvenimiz tam ve Samsunspor maçından galibiyetle ayrılacağımız inancındayız. Gaziantepspor'u, yönetim, futbolcu, taraftarlar ve şehir olarak sahiplenerek, özlenen seviyelere el birliğiyle taşıyacağız'' dedi.

Galip gelememe sıkıntısına Samsunspor maçıyla son vermek istediklerini dile getiren Mehmet Kızıl, ''Özlenen Gaziantepspor'a en kısa zamanda kavuşacağız. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın da desteği ile Samsunspor maçı ve ilk yarıda kalan diğer maçlarımızdan da galibiyetle ayrılıp, bu takımın olmazsa olmazı taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

-Bilet fiyatları açıklandı-

Öte yandan, Gaziantepspor-Samsunspor maçının bilet fiyatları da açıklandı.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

''Öğrenci bileti 1 TL (2 ve 6 nolu kale arkası), kale arkası 2 TL, maraton 5 TL, maraton orta 5 TL, kapalı A-B 30 TL ve gold 50 TL.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER