SÜPER LİG

G.Antep yine kazanmak istiyor

G.Antepspor'un Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ilk maçta yendikleri F.Bahçe'yi tekrar yenmek için gereken herşeyi yapacaklarını söyledi

G.Antep yine kazanmak istiyor

Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gaziantepspor'un Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ilk maçta yendikleri rakiplerini tekrar yenmek için gereken herşeyi yapacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren Gaziantepspor'da sakatlığı devam eden Zurita ile Mehmet Yozgatlı'nın forma giyemeyeceği, hafif sakatlıkları süren ve iki gün takımla çalışmalara katılmayan Tabata'nın yanı sıra, düz koşu yapan Erman Özgür'ün durumunun ise maç saatinde belli olacağını belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Fenerbahçe maçının zor bir müsabaka olacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip  olduğunu bildiklerini ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu karşılaşma, ikinci yarının bize göre ilk maçı. Özellikle ilk yarıyı 26 puanla tamamlamış olmak bizim için farklı bir avantaj. Takımımda Zurita, Erman Özgür ve Mehmet Yozgatlı'nın sorunları var. Erman'dan Fenerbahçe maçında uzun süreli olmasa da faydalanmayı düşünüyoruz. Tabata'nın ise ayak bileğinde problem var. Sağlık ekibimiz bir iki gün dinlenmesine karar verdi. Tabata'nın oynayabileceğini düşünüyorum. Yeni transferimiz Julio Cesar ile de ufak bir toplantı. Kendisi, oynamaya hazır olmadığını dile getirdi. Kendisine çok ihtiyaç duyulursa kısa bir bölümde görev alabileceğini ifade etti. Dolayısıyla biz de bu doğrultuda en iyi kararı teknik ekibimizle beraber alacağız. Fenerbahçe ile ilk maçımızı oynarken hep şunu söylemiştim, avantajlıydık çünkü rakibimiz bizi tanımıyordu ama biz onları gayet iyi tanıyoruz. Şimdi artık o avantajımız yok. İki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Şartlar eşit. Onlar kaliteli bir ekip ama biz de kalitemizi sergilemek için iyi futbol oynayacağız.''

FUTBOLCULAR İNANÇLI
Kırmızı-siyahlı takımın orta saha oyuncularından Murat Ceylan da, Fenerbahçe maçından en az bir puan alıp Gaziantep'e döneceklerini ileri sürdü.

Fortis Türkiye Kupası'nda hüsran yaşadıklarını, ancak o sıkıntıyı üzerlerinden attıklarını anlatan Murat Ceylan, ''En son Eskişehirspor maçında 1-0 öndeyken son dakikalarda yediğimiz bir gol oldu. Bu da bizi hüsrana uğrattı, ama bunlardan ders aldık. Fenerbahçe maçında da son dakika golü yemeden 3 puanı alıp dönmek istiyoruz. Fenerbahçe bize karşı motive olamıyor. Çünkü  Gaziantepsor ismini duyunca aklına çok iyi pas yapan, çok iyi takım oyunu oynayan bir takım geliyor. Mesela bir Beşiktaş maçına çıktık, adam adama bir oyun oynamak zorunda kaldık. Böyle oynayama devam edersek herkes bizim gücümüzü fark edecek. Fenerbahçe'yi yüksek pas trafiğiyle yıkmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Gaziantepspor'un başarılı file bekçisi Murat Şahin ise, Fenerbahçe'nin zorlu bir deplasman olduğunu vurguladı.

''Biz de iyi bir takımız. Sezona Fenerbahçe'yi yenerek başlamıştık'' diyen Murat Şahin, ikinci yarının ilk maçında da taraftarlara tekrar galibiyet yaşatmak istediklerini söyledi.

Çok çalıştıklarını, Fenerbahçe ile çok iyi bir maç oynayacaklarına inandığını dile getiren Murat Şahin, ''Kazanan tarafın biz olmasını diliyorum. Bundan sonra inşallah herhangi bir sakatlık olmadan bütün maçlarda oyanayacağım. Üç büyüklerle oynadığımız maçlara konsantre olmak için ekstra bir çabaya gerek yok. Anadolu kulüplerinde oynayan birçok futbolcu bu maçlara daha iyi konsantre oluyor. Çünkü hem maçın televizyondan yayınlanması hem büyük bir camianın karşısına çıkmak genç futbolcuları etkiliyor. Bu da bizim için bir avantaj tabi. İnşallah biz de iyi motive olup, bu maçı kazanırız'' diye konuştu.

Devre arasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında transfer krizinin yaşanmasının kahramanı olan Kaptan Bekir ise, Fenerbahçe maçıyla zorlu bir periyoda gireceklerini belirterek şunları söyledi:

''Bu periyotun ilk maçı Fenerbahçe ile zorlu bir maça gideceğiz. Bunun bilincindeyiz ama iyi çalışıyoruz. Kendimizi iyi hissediyoruz. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönüp zor maçlara moralle başlamak istiyoruz. Fenerbahçe maçında sahada elimizden geleni yaparak, mutlu bir şekilde sahadan ayrılmaya çalışacağız. Bizim için her maç önemli, her maçta 3 puan var ama böyle zorlu maçlar daha önemli. Tabi ki Pazar günü çok zor bir maç bizi bekliyor. Elimizden geleni yaparak alnımızın akıyla döneceğiz.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER