SÜPER LİG

Galatasaray Arda için kararını verdi

Lig TV'ye telefonla bağlanan Adnan Polat, dün gece Arda Turan ile ilgili yapılan kıran kırana pazarlığın ayrıntılarını anlattı.

Galatasaray Arda için kararını verdi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madridli yöneticilere "Kaptanım bana söz verdi bir kupa kaldırmadan kendisini hiçbir yere göndermem..." dedi ve transfere noktayı koydu.

Başkan Polat, Lig TV'ye telefonda yaptığı açıklamada "Dün gece yarısı Arda'nın menajeri Ahmet Bulut beni aradı ve büyük bir takım transfer için geldi. Çok da para veriyorlar, dediğinde hangi takım olduğunu bilmek istemiyorum, para da önemli değil... Ben Arda'yı hiçbir yere göndermem." diye aralarında diyalog geçtiğini söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Polat , "Arda Turan için Atletico Madridli yöneticiler İstanbul'a dün gelmişler ve her konuda transferi bitirmeye hazır olduklarını uzun uzun anlattılar. Aynı şeyi söylüyorum Arda'yı hiçbir yere göndermem. 22 yaşında kaptanlık pazubandını verdiğim futbolcumla aramda müthiş bir diyalog var. Real Madrid'de, Milan'da gelse Arda'yı hiçbir yere göndermem mümkün değil" diye konuşmasın tamamladı...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER