SÜPER LİG

Gago <font color='#3333FF'>F.Bahçe'nin </font>teklifine ne dedi?

Fenerbahçe, Real Madrid'in gözden çıkardığı Gago'ya teklif götürdü... Peki Arjantinli yıldız Türkiye'ye gelir mi?

Gago <font color='#3333FF'>F.Bahçe'nin </font>teklifine ne dedi?

Fenerbahçe 2 koldan taarruzda... Gago'nun yanı sıra Tuncay için nabız yoklandığı belirtildi...

Real Madrid'te teknik direktör Jose Mourinho tarafından gözden çıkarılan Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Gago, Fenerbahçe'den süre istedi.

Arjantinli oyuncunun Fenerbahçe ve Türk futboluna sıcak baktığı; ancak İngiliz ve Fransız takımlarında aldığı teklifler nedeniyle sarı lacivertlilerden süre istediği öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Gago'nun Türkiye menajeri Aytekin Erayabakan, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gago'nun Türkiye'den gelen teklife çok sıcak baktığını vurguladı.

TEKLİFİ DÜŞÜNÜYOR TRANSFERİN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI YÜZDE 50

Erayabakan, "Jose Mourinho bu futbolcuyu gözden çıkardı. Gago'nun Real Madrid'te bu şartlarda kalmak isteyeceğini düşünmüyorum. Kendisine İngiltere ve Fransa'dan ciddi teklifler var; çünkü onun gibi bir oyuncuya ihtiyacı olan çok takım var. Ancak Türkiye'den gelen teklif çok cazip. Bu transferin gerçekleşme olasılığı yüzde 50" dedi.

KİRALIK OLARAK DA GELEBİLİR

Aytekin Erayabakan, Gago'nun bonservis ücretinin 10 milyon euro civarında olduğunun hatırlatılması üzerine "Bu konuda yorum yapamam. Real Madrid ondan tam anlamıyla vazgeçmek istemiyebilir. Kiralık formülü de gündemde" diye konuştu.

24 yaşındaki Gago, defansif orta saha oyunuyor. Real Madrid'e Arjantin'in büyük kulübü Boca Juniors'tan gelmişti.

MARSİLYA GUIZA'YI İSTİYOR[page_end]

Daniel Guiza'nın da menajeri olan Aytekin Erayabakan, "Guiza 31 Ağustos gününün son saniyesi de olsa gidecek. Kesin bir şekilde ayrılmak istiyor. İspanya'dan iki takım teklif getirdi. Bunlar Hercules ve Getafe değil. Fransa'dan da iki teklif var. Bunlardan bir tanesi Marsilya'dan geldi. Çok ciddi yaklaşıyorlar. Bonservis ücreti 5 ile 7 milyon euro arasında değişiyor. Pazarlıklar bu rakamlar arasında yapılıyor" diyerek Guiza'nın kesin olarak takımdan ayrılacağına vurgu yaptı.

FENER TUNCAY İÇİN DE NABIZ YOKLADI

Stoke City'de mutsuz olan Tuncay Şanlı'nın nabzının yoklandığı ve yeniden Fenerbahçe'ye dönmesi için teklifte bulunulduğu ifade edildi.

Premier Lig'de oynamak uğruna yapılan teklifleri kabul etmeyen Tuncay'ın herşeyi yeniden gözden geçireceği belirtildi.

Stoke City'de yedek kalan ve bunun yanı sıra İngiltere ligindeki kötü gidişin de milli oyuncunun fikrini değiştirebileceği için girişimde bulunan Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin bu konuda haber beklediği öğrenildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER