SÜPER LİG

Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü!

MEGİAD 1. Geleneksel Buluşması'na katılmak üzere kente gelen Saadettin Saran, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü!

Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, Sarı-Lacivertli kulübün sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Fenerbahçe Kulübü her zaman olduğu gibi bugün de içerisinde bulunduğu zor günleri atlatacaktır" dedi.  
 
 
Mersin Genç İşadamları (MEGİAD) 1. Geleneksel Buluşması'na katılmak üzere kente gelen Saran, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. 'Futbol'da Şike Soruşturması' kapsamında Fenerbahçe'nin zor bir dönemden geçtiğini anlatan Saran, yaşananları 'doğum sancısı' olarak değerlendirdi.  
 
 
Soruşturma sonrasında Türkiye ve Türk Futbolu adına olumlu sonuçların çıkacağına inandığını kaydeden Saran, "Fenerbahçe tartışmasız Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür. Kulübümüz her zaman olduğu gibi bugün de içerisinde bulunduğu zor günleri atlatacaktır" ifadesini kullandı.  
 
Saran, 'Genel Kurul'da Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise, "Şu anda seçim konuşmanın zamanı değil. Şu an tamamıyla Fenerbahçe'ye destek olma zamanıdır. Bugün tüm Fenerbahçe Camiası'nın yapması gereken takımlarına destek çıkıp Fenerbahçe'ye bağlılıklarını göstermeleridir" cevabını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER