SÜPER LİG

Fenerbahçe firesiz devam ediyor

Turkcell Süper Lig'de Manisaspor'u 90 4. dakikada Semih'in attığı golle 2-1 yenen Fenerbahçe, ligde yenilmezliğini sürdürdü

Fenerbahçe firesiz devam ediyor

Turkcell Süper Lig'de Manisaspor'u 90 4. dakikada Semih'in attığı golle 2-1 yenen Fenerbahçe, ligde yenilmezliğini sürdürerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ligin ilk 3 haftasında 3 galibiyet alan Fenerbahçe, zorlandığı karşılaşmada Manisaspor'u 2-1 yenerek, 4. haftada 4. galibiyetini aldı.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-0, 2. haftada kendi sahasında Sivasspor'u 3-0 ve 3. haftada da deplasmanda Diyarbakırspor'u 3-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, Manisaspor karşısından da 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ligde puanını 12'ye çıkaran sarı-lacivertliler, yarın Ankaraspor'la karşılaşacak Galatasaray'ın önünde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ligde ilk 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Manisaspor ise bu sezon ilk yenilgisini aldı.

GÜİZA, İKİ MAÇ SONRA GOL ATTI

Ligde iki haftadır gol atamayan Güiza, Manisaspor maçında takımının ilk golünü attı.

Ligin ilk haftasında Denizlispor'a 2 gol attıktan sonra Sivasspor ve Diyarbakırspor maçlarını boş geçen İspanyol golcü, Manisaspor'a attığı golle ligde bu sezon 3. golüne ulaştı.

Karşılaşmada 72. dakikada Kazım'ın yerine oyuna giren Semih ise 90 artı 4. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirirken, Diyarbakırspor maçından sonra bu sezon ligdeki 2. golünü attı.

FENERBAHÇELİ ATLETLER KUPALARIYLA TUR ATTI

Atletizmde Türkiye Süper Lig'de erkekler ve bayanlarda şampiyon olan Fenerbahçe'nin sporcuları, karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı.

Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası'nda 2 gün süren organizasyon sonunda erkeklerde ve bayanlarda şampiyon olan Fenerbahçe'nin atletleri, ellerinde kupalarıyla sahada tur atarak, taraftarlarını selamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER