SÜPER LİG

F.Bahçe'den Serdal Kesimal hamlesi

Fenerbahçe yönetimi yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Kayserispor'un savunmacısı için düğmeye bastı...

F.Bahçe'den Serdal Kesimal hamlesi
Kayserispor'un yıldızı parlayan 22 yaşındaki gurbetçisi Serdar Kesimal'ı transfer etmek isteyen Fenerbahçeli yöneticiler, genç savunma oyuncusunun talipleri artınca işi bir an önce bitirmek için düğmeye bastı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaparken, yöneticiler de önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için aralıksız çalışıyor.

Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinin ilk sırasında ise Kayserispor'un 22 yaşındaki gurbetçi futbolcusu Serdar Kesimal var. Serdar'a önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giydirmek isteyen yöneticilerin, geçtiğimiz günlerde Kayserispor Yönetimi'yle temasa geçtiği belirlendi.

Sarı-Lacivertliler'in, talipleri her geçen gün artan gurbetçi futbolcunun işini bir an önce bitirmek istedikleri öğrenildi. Fenerbahçe'nin, bu transferi bir an önce bitirmek istemesindeki en önemli iki nokta ise Everton'dan kiralanan Joseph Yobo'nun durumunun belirsizliğini koruması, Diego Lugano'nun ise özellikle İtalyan kulüpleri tarafından aklının çelinmesi.

Sarı-Lacivertliler, ortaya koyduğu başarılı performansla milli takıma kadar yükselen 22 yaşındaki Serdar Kesimal'ı alarak, hem gelecek adına çok önemli bir transfere imza atmak hem de sürekli olarak Yobo'nun fiyatını yükselten Everton'a karşı ellerini güçlendirmek amacında.

Yabancı kontenjanı nedeniyle Stoch gibi etkili ismini yedek soyundurmak zorunda kalan teknik direktör Aykut Kocaman da elinde de Serdar Kesimal gibi çok iyi bir yerli alternatif olduğu için Yobo veya Lugano'dan birini yedek bırakabilecek. Fenebahçeli yöneticilerin, Serdar'ın işini lig bitmeden önce sonlandırmak istediği belirlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER