SÜPER LİG

F.Bahçe Real Madridli yıldızın peşinde

Yeni sezona 'üç kulvarda başarı' parolasıyla girecek olan F.Bahçe, Real Madrid'in ön liberosu Fernando Gago transferi için düğmeye bastı.

F.Bahçe Real Madridli yıldızın peşinde
Fenerbahçeli yöneticiler Arjantinli oyuncu için nabız yokluyor.. Geçen sezon transferde geç kalan, bunun acısını önce Şampiyonlar Ligi, ardından Avrupa Ligi'ne erken veda ederek çeken Fenerbahçe, 2011/12 sezonu öncesi işi oldukça sıkı tutuyor.

Yönetim, Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesi üzerindeki çalışmalarını sürdürürken, Real Madrid'in Arjantinli ön liberosu Fernando Gago'nun da bu listedeki isimler arasında olduğu belirlendi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere birbirinden zorlu üç kulvarda mücadele edecek olan Kanarya, takımında yeteri kadar forma şansı bulamayan Gago için Madrid ekibinin nabzını yokladı.

Gago'nun Real Madrid'te yeterince şans bulamıyor olması da bu transferin Fenerbahçe adına gerçekleşmesi için olumlu bir faktör olarak görülüyor.

Geride kalan sezonda, ligde 4 maçta sadece 99 dakika görev yapan Gago'nun kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun bonservisinin ise Real Madrid'ten 6-7 milyon Euro'ya alınabileceği belirtiliyor.

Diarra gündemden düşmedi

Bu arada Real Madrid'ten ayrılması kesinleşen Diarra için de girişimlerin sürdürdüğü belirtildi. 26 yaşındaki Diarra da, ön libero pozisyonunda oynuyor. İki oyuncunun da aynı menacerlik şirketine bağlı olması ise "Fenerbahçe bu iki isimden birini kesinlikle renklerine bağlayacak' yorumlarına yol açıyor. Fenerbahçe'nin göndermek istediği Güiza da aynı menacerlik şirketine bağlı.

Gago kimdir?

Tam adı: Fernando Gago
Doğum Tarihi: 10.04.1986
Boy: 1,77 m
Pozisyon: Ön libero
Ülkesi: Arjantin
Takımı: Real Madrid
Oynadığı takımlar: Boca Juniors
Milli Takım: 2 hazırlık maçı oyandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER