SÜPER LİG

Fatih Akyel Riera'nın kusurunu açıkladı

Fatih Akyel, Mallorca'dan takım arkadaşı G.Saraylı Albert Riera'yı anlattı.

Fatih Akyel Riera'nın kusurunu açıkladı
'Müthiş bir sol ayağı var. En az Alex kadar ayaklarına hakim. Toplara onun kadar sert ve etkili vuran bir futbolcu görmedim'

 
G.Saray'ın yeni transferi Albert Riera, bugünkü Samsunspor maçında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Teknik direktör Fatih Terim, hafta içindeki idmanlarda istekli görünen İspanyol yıldızı, tahmin edildiği gibi sol kanatta görevlendirecek.

 
RIERA, İspanya Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir isim... Dolayısıyla özellikleri futbolseverler tarafından biliniyor. Ama biri var ki, Türkiye'de Albert Riera'yı en yakından tanıyan kişi: Fatih Akyel.

 
2001'DE BİRLİKTELERDİ!

2001'DE Mallorca'da oynadığı zaman Albert Riera ile oda arkadaşı olan Fatih Akyel, eski 'kankasını' Akşam'a anlattı.  
 
Akyel, Riera'nın futbolculuğu kadar iyi de bir insan olduğunu söyledi. İşte Fatih Akyel'in ağzından G.Saray'ın yeni yıldızı Albert Riera:

- MÜTHİŞ bir sol ayağı var. En az Alex kadar teknik. Ayaklarına çok hakim. Ters çalımları var. Sol kanatta oynamasına rağmen attığı paslarla oyunun kaderini etkileyebilecek kadar yetenekli.

KOŞMAYI ÇOK FAZLA SEVMEZ
- TOPLARA çok sert vurur. Onun kadar sert şut çeken futbolcu sayısı çok azdır. İdmanlarda çektiği şutları görünce çok şaşırmıştım. Gerçekten de inanılmaz şut atıyor. Şutları sert ve etkilidir.

- BİR tek kusuru var; o da koşmayı fazla sevmemesi. Toplu oyunda çok iyi ama koşmayı sevmiyor.

- DEDİĞİM gibi çok iyi bir futbolcu. Bunun yanı sıra iyi de bir insan. Sessiz sakindir. İyi bir profesyoneldir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER