SÜPER LİG

Es Es'in savunmasına 1.92'lik kule

Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, Brezilyalı futbolcu Diego Angelo de Oliveria ile anlaşma sağladı.

Es Es'in savunmasına 1.92'lik kule

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Mesut Hoşcan, İtalyan’ın Genoa takımında oynayan Diego Angelo de Oliviera ile 1 yılı kiralık olmak üzere 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Hoşcan, Atatürk Stadı’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalyan Genoa takımında oynayan Diego Angelo De Oliviera ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirterek, bu oyuncunun İstanbul’daki sağlık kontrolünün ardından akşam saatlerinde kentte gelerek takıma katılacağını kaydetti.

Brezilya kökenli savunma oyuncusu Oliviera’nın 1.92 metre boyunda olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu: "Portekiz liginde 30 maç oynamış bir oyuncu. Zor bir transfer oldu, ancak Eskişehirspor olarak bu transferi de yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu transferde Oliviera bir yılı kiralık olmak üzere 3 yıllığına anlaştık. Bu yıl nokta transferler yaptık. Transferlerin yeterli olduğunu düşünüyoruz. İyi bir takım olduğumuza inanıyoruz. Bu yıl keyif veren, mücadele eden bir Eskişehirspor izleyeceğiz. Varımızı yoğumuzu bu hazırlıklara harcıyoruz. Atatürk Stadı’nın yenilenmesi devam ediyor. Ligin başlamasını heyecanla bekliyoruz.

Oyuncularımızdan sakatlıkları bulunan yok. Bolu ve Avusturya kampları başarılı geçti. Yeni transferlerimiz takıma uyum sağladı. Eskişehirspor’un hedefi ligde üst sıralarda mücadele eden, Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen bir yapı içinde olacak. Eskişehirspor bundan sonra Anadolu’nun gerçek efsanesi, yıldızı olarak hak ettiği yerde bulunacak." Ümit Karan’ın kendi oyuncuları olduğuna da değinen Hoşcan, "Zaman içerisinde bu konunun çözümleneceğine inanıyoruz. Teknik heyetin aldığı bir karar var, yöneticiler olarak buna uymak zorundayız. Başarıya kenetlenmiş bir yapımız var. Teknik heyetin aldığı karara saygı duyuyor, bu konulara müdahale etmek istemiyoruz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER