SÜPER LİG

Ersun Yanal Fener'e mi geliyor?

Ersun Yanal'a mesaj gönderen Fenerbahçe yönetimi, "Sezon sonuna kadar kimseyle görüşme ve söz verme" uyarısı yaptı.

Ersun Yanal Fener'e mi geliyor?

Habertürk Gazetesi'nin iddiasına göre Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın istifasıyla yaşanan şok gelişmeler sonrasında, daha önceden Teknik Direktör Aragones ile önümüzdeki sezon da yola devam etme kararı alan Fenerbahçe yönetiminde dengeler alt üst oldu.

Süper Lig’deki takımların büyük çoğunluğunun yerli oyuncuya döndüğü bir dönemde sarı-lacivertli yöneticilerin de isteği bir Türk hocayla çalışmaktan yanaydı. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli’den sonra her fırsatta bu isteğini dile getirmiş ve yerli hoca özlemini açıkça söylemişti. Karadeniz ekibinde yaşanan bu olay sonrasında da Fenerbahçe yönetimi hiç vakit geçirmeden devreye girdi ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir ön görüşme yaptı.

KOCAMAN’I DA SIRAYA KOYDULAR

Ersun Yanal ile telefon görüşmesi yapan yönetimin önemli isimlerinden bir asbaşkan, “Bizden haber bekle. Sezon sonuna kadar hiç kimseyle görüşüp bir söz verme. Lig bitene kadar kafanı dinle. Seninle mutlaka yeniden irtibata geçeceğiz. Önümüzdeki sezon seninle çalışmak istiyoruz” dedi. Bu sürpriz görüşme sonrasında Yanal’ın da yöneticilere olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Ayrıca yönetimin Aykut Kocaman için de bazı girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Aziz Yıldırım çok istemişti

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Teknik Direktör Ersun Yanal’a olan ilgisi yeni değil. Gençlerbirliği ve Denizlispor’u çalıştırdığı dönemlerde de Başkan Yıldırım, genç teknik adamı Fenerbahçe’nin başına getirmeyi çok istemişti. Ancak o dönemlerde başta Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı olmak üzere birçok yöneticinin karşı çıkması nedeniyle Yanal takımın başına gelememişti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER