DİĞER HABERLER

Ekrem İmamoğlu Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Ekrem İmamoğlu Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Ekrem İmamoğlu ayrıca Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile görüştüğünü de belirtti.

Ekrem İmamoğlu, Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmesinde sarı kırmızılıların hocası hakkında "Fatih Terim'i aradım. Çok iyiydi sesi." şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak ve Göksel Gümüşdağ'ı da aradığını söyleyen Ekrem İmamoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Fatih Terim'i aradım. Çok iyiydi sesi, açık söyleyeyim. Kendilerine sağlık diliyorum. Sayın Abdurrahim Albayrak'ı da, Göksel Gümüşdağ'ı da aradım. Birçok insanımız var tedavi altında olan. Hepsine şifa dileyelim. Haber aldığım diğer insanlarımızı da aradım. Süreci atlatan Kadir Gökmen Öğüt milletvekilimiz var. Hem Fatih Terim'in sesi iyiydi hem Göksel Gümüşdağ'ın sesi iyiydi. Bütün hastalarımıza geçmiş olsun diyorum, şifa diliyorum. Allah korusun herkesi"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm hastalara şifa diledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER