SÜPER LİG

Derbiye özel GBT kontrolü

Arena'daki derbide taraftarları F.Bahçe ve G.Saray için büyük birer tehlike potansiyeli taşıyor..

Derbiye özel GBT kontrolü
Sarı-Lacivertliler, Seyrantepe'ye gidecek taraftarlarından kimlik fotokopisi alacak. Sarı-Kırmızılılar ise olası bir yenilgide Florya'nın bile enkaza dönmesinden endişeli.

 
G.Saray-F.Bahçe derbisinde iki takımın yöneticileri de saatler 22.45'i gösterdiğinde taraftarlarının önüne geçilemeyecek olaylar çıkarmasından endişe ediyor. F.Bahçe Kulübü, taraftarının küfürlü tezahüratı nedeniyle seyircisiz oynama cezasının sınırında.

ARENA'YA konuk ekibe ayrılan yüzde 5 kontenjana göre 2 bin 600 taraftar gidecek. Yöneticiler, Kadıköy ve Sinan Erdem Spor Salonu'ndan otobüslerle Seyrantepe'ye götürülecek taraftarlarından kimlik fotokopisi alıp bir anlamda GBT (Genel bilgi taraması) sorgulaması yapacak. Taraftarlara 'Küfür etme, ettirme' yazılı broşürler dağıtıp F.Bahçe'nin ceza alması halinde Bursa maçını seyircisiz oynayacağı hatırlatılacak.

G.SARAY yönetimi ise yenilgi halinde taraftarlarının Arena'da çıkaracağı olayların Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sıçramasından endişeli. Cim Bomlular derbiye özel 10 tane dev sarı-kırmızı bayrak hazırlatıyor. 
 
Akşam

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER