SÜPER LİG

Daum'dan çok çarpıcı açıklamalar

Fox Tv de yayınlanan 'Gündem Futbol' programına ilk kez konuşan Daum ve Eşi çok çarpıcı açıklamalarda bulundular...

Daum'dan çok çarpıcı açıklamalar

Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı tartışılan ve yüksek tazminatı yüzünden sarı lacivertli yönetime zor anlar yaşatan Christoph Daum'a Fox Tv Muhabiri Elvan Arat ulaştı.

AMELİYAT GEÇİRDİM !

Elvan Arat : Nasılsınız sayın Daum, her şey yolunda mı?
C.Daum : Teşekkür ederim her şey yolunda.

Elvan Arat : Mallorca'da tatilde misiniz?
C.Daum : Şuan İstanbul'da değilim evet yurt dışındayım.

Elvan Arat : Ne zaman İstanbul'a geleceksiniz?
C.Daum : En kısa sürede tekrar Türkiye'ye döneceğim.Ufak bir bağırsak ameliyatı geçirdim ve hastanede yattım. Bununla ilgili bir kontrolüm var ,daha sonra kısa bir süre için İstanbul'a geleceğim.

HERKES İLE YÜZLEŞECEĞİM !

Elvan Arat : Başkan ile hiç konuştunuz mu?
C.Daum : Biz devamlı Fenerbahçe yönetimi ile haberleşme içindeyiz, sürekli konuşuyoruz. Benim hala sözleşmem var ,devamlı onlarla temas halindeyim. Durumumda bir değişiklik yok yönetimle konuşuyoruz. Ben iyileşene kadar telefon ile bağlantıda kalacağız, sonra herkes ile yüz yüze görüşeceğim.Yakında istanbul'da olacağım.

AYKUT KOCAMAN HABERLERİ UYDURMA

Daum, gazetelerde kendi ağzından çıktığı iddia edilen , Aykut Kocaman'ın kendi yerinde gözü olduğu yönünde ki haberler ise sert tepki gösterdi...

Türkiye'de gazetelerde çıkan haberler beni ilgilendirmiyor , ben yazar değilim.Söylediğim gibi gazetelerin ne yazdığı beni ilgilendirmez. Hiç bir gazeteyle görüşmedim. Ben sadece Fenerbahçe yönetimi ile görüşürüm. ben ne kendim hakkında , ne takım, ne oyuncular nede yardımcılarımla ilgili konuştum. Hiç bir gazeteye bilgi vermedim. Gazetelerde yazan kendilerini bağlar. Benim tarafımdan kimseye bir şey söylenmedi. Yazılanlar gazetelerin kendi uydurması.

Ve Daum'un hayat arkadaşı Angelica'nın Fenerbahçe ismini duyunca bile sesi ağlamaklı geliyor. Angelica, eşi Daum'un yerine Aykut Kocaman isminin gündeme gelmesine kızarak eşini savundu.

TERBİYESİZLİK EDİLMESİN !

Angelica Daum: Bu konu ile ilgili ne söyleyebilirim ki. Bu onların vereceği bir karardır.Geçen sene kimin ne işler yaptığını herkes biliyor. İstanbul'u seviyorum , kulüp için ben bile elimden geldiğince çalıştım , çaba sarfettim. Ama insanların kendi yaptıklarını anlatması ayıp. Christoph'un ne kadar çalıştığını herkes biliyor.Aksini söyleyen terbiyesizlik etmiş olur.Nasıl bir problem var bilmiyorum.Elimizden gelenin en fazlasını yaptık , bir insanın yapabileceğinin en maksimumunu verdik, daha ne yapabiliriz?

Daum son olarak yine sözleşmesine vurgu yaparak Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu söyledi.

TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM

C.Daum: Benim daha 2 yıl sözleşmem var bunda da bir değişiklik yok. Türkiye'yi çok seviyorum, Türkiye ikinci vatanım ve bu durumda da hiç bir şey değişmedi. Teşekkürler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER