SÜPER LİG

Çok daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Yardımcı Antrenörü Serdar Dayat, Samsunspor hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Çok daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Yardımcı Antrenörü Serdar Dayat, ''Rakip ne olursa olsun futbol oynamayı benimseyen, oyundan düşmeyen, oyun kalitesi yüksek bir Samsunspor oluşturuyoruz'' dedi.Dayat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un yeni sezon hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Her Spor Toto Süper Lig takımının olduğu gibi Samsunspor'un da lige en iyi şekilde hazırlandığını söyleyen Dayat, ''Hazırlık çalışmalarımızın en başından bu yana ciddi mesafe kat ettik. Oyuncularımızdan ve takımımızdan sonuna kadar memnunuz'' diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalara Samsun'da kendi tesislerinde devam ettiklerini belirten Dayat, şunları kaydetti:

''Her takım gibi biz de Spor Toto Süper Lig'e en iyi şekilde hazırlandık. Özellikle Hollanda kampımızdan dolayı Nijeryalı oyuncularımız Zenke ve Egikho'nun vize problemi dolayısıyla dahil olamaması takımımızı etkiledi. Aynı zamanda milli maçlar olması ve bazı oyuncularımızda hafif sakatlıkların olmasında dolayı tam kadro çalışamadık. Ancak liglerin ertelenmesi ve oyuncularımızın istekli çalışmaları ile büyük mesafeler kat ettik.''

Samsun'da yaptıkları fiziksel ve taktiksel ağırlıklı çalışmaların en iyi şekilde devam ettiğini anlatan Dayat, ''Takımımıza atağa dayalı futbol, ayağa pas yapan topa ve oyuna hakim olan bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Hocamız Vladimir Petkovic'in gözetiminde ciddi çalışmalar yapıyoruz. Rakip ne olursa olsun futbol oynamayı benimseyen, oyundan düşmeyen, oyun kalitesi yüksek, bir Samsunspor oluşturuyoruz'' dedi.

Liglerin ertelenmesi ile ilgili ise Dayat, şunları kaydetti:

''Liglerin ertelenmesi bir açıdan iyi, bir açıdan ise de kötü oldu. Liglerin ertelenmesi antrenman ve transfer eksiği olan takımlar için bir avantaj, ancak eksiği olmayan sistemini oturtmuş takımlar için de her gün idman yapılmasından dolayı motivasyonun az da olsa sağlanılamamasında sorun oluyor. Alınan karara sonuna kadar saygı duyuyoruz. Biz takımımızdan ve bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan memnunuz.''

Samsunspor'a yararlı transferler yaptıklarını söyleyen Dayat, şöyle devam etti:

''Hazırlık çalışmalarımızdan sonra hocamızın raporları doğrultusunda sol kanat ve forvet olmak üzere iki oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bu sol kanatta olan eksikliği de Bursaspor'dan aldığımız Yenal Tuncer ile telafi ettik. Forvet hattına da takımımıza faydalı bir oyuncu daha takviye ederek çalışmalarımıza kaldığımız yerden tam kadro devam edeceğiz. Hazırlık çalışmalarımıza başladığımız günden bu yana takımımızda ciddi ilerlemeler var. Oyuncularımızın, performanslarından ve istekli çalışmalarından çok memnunuz. Başarılı ve kalıcı bir takım olacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam ediyor. İnşallah yeni sezonda başarılı bir mücadele ortaya koyacağız. Hedefimiz Spor Toto Süper Lig'de kalıcı ve keyif veren bir takım olmak.''

Dayat, Süper Toto Süper Lig'de Samsunspor taraftarına ve halkına başarılı bir Samsunspor izlettireceklerini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER