CAN KUŞ / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Başkan Terim Olmak için Vakit Gitme Vaktidir Üzerine çok düşündüğüm ve yazmak için çok kararsız olduğum bir yazıyı paylaşıyorum sizlerle. Konu Galatasaray olduğunda biraz daha hassas oluyorum ister istemez.
Fenerbahçe Nasıl Düzelir? 2020 yılının son günlerine yaklaşırken siz kıymetli okuyucularımızla uzun süredir yazı paylaşamamıştık. Bildiğiniz üzere salgın sebebiyle üst düzey günlerden geçiyoruz. Öyle ki, bu hastalığı atlattığımızda torunlarımıza anlatacağımız enteresan günleri yaşıyoruz. Umarım tüm insanlık olarak bu günleri atlatacağız.
Kadıköy Kalesi Düşer mi? Dünya futbolunun en büyük 3-4 derbisinden biri sayılan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında, deplasman ekibi 22-Aralık-1999 gününden beri ezeli rakibini yenemiyor.
Dr Yener İnce ve Emre Akbaba Geçtiğimiz yılın sondan üçüncü haftasında, Rize’de oynanan Süper Lig mücadelesi, Türk futbol tarihinin en karanlık maçlarından birine sahne olmuştu
Ayrılık da Sevdaya Dahil Dün tüm gün ve özellikle maç saati yaklaştıkça içimde bir kor büyüyüp, içimi sızlatıyordu. Tarihi farkı hissediyor gibiydim. Sokaklarda gezinirken, bir şampiyonlar ligi maçı öncesi heyecanın yerine bendeki endişeye benzer bir ifade gördüm Galatasaraylı arkadaşlarımın yüzünde.
Fenerbahçe ve Milli Kaleci Markası Yazımın başlığından anlaşılacağı üzere konumuz; sezon başından bu döneme ve özellikle dün gece gösterdiği mükemmel performans ile kaleci ALTAY ve Fenerbahçe’nin milli kaleci markası çıkarmak konusundaki tutarlılığı…
Sonsuza Dek Fatih Terim Geçtiğimiz hafta Kayserispor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in açıklamalarını harfiyen bu şekilde idi: "Esasında bunun için geçen seneye bakmak lazım. Bugün Galatasaray ile ilgili lehine bir şey var ise lütfen çıkıp söylesinler. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi iki hakem alındı. İş oradan başladı."
TREND HABERLER